Кремот за лице што е со морков , момнтално го користам ама ептен си го сакам , сум го користела и друг пат ....колку убаво мириса, а и структирата му е супер .
Случајно во маркет видов шампони на Докторс и решив да го купам шампонот со прополис против опаѓање на коса + за побрз раст. Воопшто не згрешив. Косата ми е мека, сјајна и не ми се мрси толку како вообичаено. Во комбинација со маска за коса, шампонот е прекрасен. Имаш чувство дека ти е измиена косата, а не да ја осеќаш како недомиена или тесто. Околу растот на косата и опаѓањето не знам, затоа што краток период го користам - 2 недели.
Јас ја користам оваа крема од Докторс. Ја нанесувам навечер пред легнување,со оглед на цената-ја препорачувам. Инаку не ми се допаѓа мирисот и структурата на кремата,ама ефективна е. Цената на Докторс кремите е покачена,120 ден се во Зегин. Инаку сменета им е и амбалажата.
пред некој ден зедов лабело од Doctors и можам да кажам дека сум пре пре задоволна а го зедов само за 43 денари, што значи не секогаш ефтиното не е квалитетно. Па како убаво мириса, да го грицкаш да ти иде Marella
Моментално го користма овој крем и многу сум задоволна. Бидејќи кожата ми е сува ми ја одржува влажноста. Го купив околу 114 ден. во Зегин. :up:
зЕМАВ ПИЛИНГ ЗА ЛИЦЕ МНООГУ УБАВО МИРИСА КАКО ПРАСКА СЕ НАНЕСУВА НА МОКРА КОСА СТОИ НЕКОЛКУ МИНУТИ И СО МЛАКА ВОДА СЕ ПЛАКНЕ. ЗА РЕЗУЛТАТ НЕЗНАМКАКОВ ТРЕБА ДА ИМА ЗОШТО НЕЗНАМ КАКВО Е ДЕЈСТВОТО-ШТО ТОЧНО ПРЕТСТАВУВА ПИЛИНГОТ. САМО КОЖАТА МИ Е ПОМЕКА И ЗА НЕКОЈ ПОЛА СААТ МИ Е ИСЧИСТЕНА.
Јас имав купено антицелулитна крема од Doctor's. Всушност, оваа крема многу повеќе ми помогна за стриите - ми ги избледе и ги минимизираше. Презадоволна бев тогаш, сега одамна немам купено, треба пак
Некој го користел овој производ? Што дејство има? Дали дејствува и како? Најдов дека е против стареење,егземи и кожни осипи, со масло од цвет на дива љубичица.
Devojki segde ja barav kremata na doctors za izbleduvanje na damki i nigde ne mozam da ja najdam dali znaete ili vo skoro vreme ste kupuvale da mi kazete kade ima