Имам користено млеко за заштита од сонце со СПФ 50 и пак добивав алергија од сонце, е сеа дали е до тоа не знам, зашто следната година ја зголемив негата, но го сменив и средството и се’ беше во ред. Најдобро е да се користи медицинско за оваа намена. За другите производи, не знам.
Devojki , jas pocnav da go koristam Doctors sapunot mentol shto e za akni..pocna liceto da me peche.. mislenje nesto spored vas? Ke mi gi iskcisti aknite ili slabo?
Од него ти е сигурно. На мм алергија му се појавуваше, а кога го сменивме со хипоалерген производ, не му се појави веќе.
Мојот омилен крем за лице. Ми ја освежува кожата, а не ми сјае (дури и ко мат ми делува). Не знам дали е случајност, ама секогаш кога ќе ми каже дечко ми дека ми мириса лицето убаво имам ставено од кремава. При крај сум со продуктот, кај можам да ја најдам и колку пари е? Маслово долго време одбегнував да го користам, не ми се свига како мириса и плус првите неколку пати ставив на сува коса и ми ја измрси толку што личеше на мокра. Скоро сфатив дека на мокра коса е подобро. 2 капки на рака, па двете раце ги тријам и поминувам на косата од ушите надолу. Миризбата не се осеќа на коса, а косата после сушење ми е прекрасна.
Одамна не се пишувало на темава па ме интересира како сте задоволни од кремата антиакне и таа со магдонос за избелување флеки?
Не можам да најдам слика, најверојатно и не се произведува веќе одамна. Инаку беше наменета за пушачи, на тоа се сеќавам.