Убави се на Dove сите гелови за туширање. Овој најслабо ми мириса во споредба со другите. Овој најубав ми е, многу убаво мириса и долго се чувствува мирисот.
@resenska Се согласувам со @Dream-Girl, вистина сите гелови за туширање им се убави и јас што имам многу сува кожа на телото можам да потврдам дека се хидратантни. Ама вистина тој некако најслабо мириса. Не мириса лошо, ама не е како другите. Мене овој ми мириса најубаво, сега го имам и мирисот трае по неколку часа по туширање
@resenska Не е лош тој,ама и мене повеќе ми се допаѓаат овие што ти ги предложија девојките ради мирисот.
Не знам зошто никој не го спомнал шампонов ама ова беше дефинитивно единствениот спас за мојата премногу масна коса. Имам долга коса со тенко влакно и брзо ми се масти, секакви шампони се споменуваа во темата и све сум пробала и поминала, од сите ми се мастеше неколку часа после капење, само од овој од dove ми останува свежа до 2 дена и мириса убаво и чисто. Сега последно го користам портокаловиот од него сум уште позадоволна, има многу убав мирис не можам да го опишам ама се осеќа долго мириса нежно како парфем