На фб на официјалната страна на Dr.Hauschka не најдов примена на ова масло. Еве линк од нивната официјална веб страна. Кога ќе го отвориш линкот од десната страна пишува како се применува ова масло (наутро се чисти лицето со кремот за чистење и тоникот за лице, а потоа на дланките се става дневниот крем и маслото се мешаат заедно и се нанесуваат на лице) Линк: https://www.dr.hauschka.com/bs_BA/proizvodi/ulje-za-dnevnu-njegu-lica/
Devojki davaat li negde testeri? Eve makar i da gi kupam ? Ne mi se rizikuva vaka na neprobano doma imam kup kremi ni do pola potroseni.Imam osetliva koza i maka macam da si najdam krema da ne me iritira. Izvinete na latinica od mobilen nemozam da smenam.
Јас имам побарано тестери во неколку аптеки и ми рекоа дека немаат, но не прашав дали имаат тестери за купување. И јас како тебе не сакав да купам производи кои се скапи, а не знаев дали ќе ми одговараат на кожата. Видов дека Dr.Huschka имаат 20% и реков ајде ќе купам. Нивните производи ги користам 3 месеца и сум презадоволна. Подобри креми немам пробано. Нема да згрешиш ако купиш, ако начекам дека имаат попуст ќе ти пишам. Инаку на официјалната страна видов дека се продаваат и сетови за кожа (внатре имаат млеко, тоник, крем и.т.н) Секој од овие производи во сетот се по 5ml. што значи еден вид на тестери кои се продаваат. Дали ги има во нашите аптеки и која им е цената не знам, најдобро ти да си прашаш. Еве ти линк од сетовите за осетлива кожа со производи од 5ml (наменети се за нормална, сува и осетива кожа). https://www.dr.hauschka.com/bs_BA/proizvodi/set-za-normalnu-suhu-i-osjetljivu-kozu-lica/
@Selest @carangigia http://www.bce-europe.com/Dr-Hausch...ing-1-Set.html?listtype=search&searchparam=Dr hauschka set Јас го имам овој сет, има и за сува кожа, овој што го имам јас е за масна. Од се што пробав сум презадоволна. Кога ќе дојдам во Мк сакам да го земам и лосионот можеби и маслото. Кремата Мелиса и пастата за чистење лице се прекрасни
Здраво! Дали некој има искуство со нормална кожа и Т зона мрсна, да ми препорача соодветен крем? Благодарааам
Здраво, дали знаете во што е разликата помеѓу двата производи? Досега го користев хидратантниот крем, но имав чуство како да имам потреба од дополнителна хидратација.
Доколку ме држи сеќавање, првото има прилично црвста структура, како лабело да речам, и за мене некако непрактично и тешко се упива. Второто лесно се упиваше и одлично хидрираше.
Само хидрира или и ги избелува темните кругови? Ако е само за хидратација да не го земам, користам масло од дива роза (она од Алверде) и океј е за таа намена. Ама ако ги избелува темните кругови би му дала шанса. И која му е цената ако знаеш?
Јас околу 1100 ја земав кремата тогаш имаше некој 20% попуст... ја земав за хидратација и се покажа супер , немам проблем со темни кругови околу очите па за жал не можам да ти кажам дека ми помогнала за тоа , ако некоја ја пробала и и помогнала во врска со темните кругови баш нека пише
Да, во аптеката на приземје, лево од главниот влез, не можам да се сетам на името. Љубезни се вработените и обично даваат поклончиња со поголема сметка
Да, ја земав од Бети. Ми дадоа Б комплекс подарок Сега за сега ја земав дневната крема само, таа од роза за сува кожа. Ако ми се погоди, ќе инвестирам повеќе
Само неколку дена ја користам кремава од рози, значи предобра е, не ми се верува дека лицево живо ми изгледа Препорака сега што друго да купам за сува кожа? Имаше мислам еден серум пред кремата што се става, што друго би препорачале?
Кремата за околу очи, ама не онаа во туба туку таа во кружно кутивче, како eye balm. Многу е добра, мене од неа ми „живна“ делот под очите.
Да, таа е. Мислам дека ќе ти биде поубава од обичната. Само не се сеќавам на цената, ама секако планирај си над 1000ка.