Некој искуство со Дајсон аирстрејтерот? Ги гледав во Нептун и Сетек околу 500 евра се... би дала и толку ако стварно врши работа (сушење и пеглање на косата) за кратко време?
Што направи, дали го купи веќе? И јас сум во иста мисла.. зборев со фризерката и она ми го препорача шарк. Поевтин е од дајсон околу 100-200 евра.. е сега колку и двата продукти вршат работа не знам… зависи ваљда и од типот на косата. Јас имам многу густа коса и виткана, и малку сум скептична дека вакви продукти би ми помогнале
Јас го користам Dyson Airstrait неколку месеци и можам да кажам дека одлично си ја врши работата. Имам многу густа и виткана коса. Од мене ја има секоја препорака.
A vremenski kako e? Primer jas so obicen fen ja susam prvo, pa ja peglam. Susenje mi e 5-10mins, a ja peglam za 20-30mins (gusta vitkana kosa imam i jas i vekje od praksa sum stanata ultra brza so peglata).
Јас го користам, косата ја прави ептен мека, убава, исправена се до следното миење. Презадоволна сум, само што понекогаш ме мрзи да се спремам со него, по лесно ми доаѓа фен и пегла и ајде. Инаку не ја оштетува косата воопшто, има некоа средна топлина, но брзо суши. Топла препорака. Јас го купив од Плаисио од Грција 500е.
Јас имам лошо искуство. Природно имам брановидна коса и средно густа . Суши нормално како и секој фен , ништо специјално. Косата ми ја исуши иако несакав да верувам дека е така сепак доста долго го тестирав и за жал така е , со редовна употреба приметив краевите ми се " кинат на делчиња " . За додатоците да не зборам , локните ма со што ли не пробав пени , спрееви едноставно не и не , не држат ни пола час локните . Пробав и со витлери буквално ништо . Инаку го имам 2 години и косата ми е свето нешто , воопшто не жалам пари . За мене добар фен што си купив е GHD Helios и подобро Revlon One четката повеке држи фенирано од Dyson Од мене НЕ
Мене косата ми ја управи, инаку Airstraiterot нема додатоци, тоа е само фен и пегла. Да не збориш случајно за Airwrapot?
Ми стои така го користат останатите членови само за сушење , за жал не живеам во МК Леле да заборавив да напоменам Airwrapot е да