Ball possession : Barcelona 80% :20% Real Madrid Shots first half: Barcelona 9-1 Real Madrid Фали уште еден гол, ду ај хев ту спик мор? Где сте мадриџани... Задоволна сум од Барса, стално се во напад.. да видиме до кога ќе се бранат Мадрид
Лош е резултатот лош! Барса игра,па што знам,многу добро,ама ете резултатот не го покажува тоа. И гајле ми е за 72%посед на топка,наспроти нивните 28% и секоја друга статистика во која буквално ги 'убивме',сакам резултатот да е во наша корист!!! Не,стварно играме добро,напаѓаме и сето тоа,многу шанси ама дај бе нема смисла 0-0. Туку Реал срамота бе,играат за резултат! Па нели голема екипа,големите екипи не играат за резултат,играат за победа на секој натпревар Само Чаби игра,сите други одбрана...И немојте да сте ми кажале стратегија,да ви се плукнам и во стратегијата....не е тоа фудбал,НЕ! Кедира,повеќе лежи на трева,него што игра. Оу јеа,дали спомнав,па каде е Кикица бе? Не ми се верува дека не му забивме гол,на ваков спор и тром Реал.
Па добри сме и ние хаха лелел овој Бускетс се утепа од глумење ама летаат жолтиве картони леле леле,одбарава иако малцее попушта ама добра е добра е ама ај и малцее у напад да одиме ај ќе биде во второ полувреме само да ни влезе Ди Мариа и Марсело,Меси како што видов се утепа од промашување ако така нека продолжи Според мене нема врска кај кој е поголема поседнатоста на топка!
Го видов еднаш, кога ги слушаа химните Ќе биде ама не само еден гол, повеќе ќе се! ќе видите! Демек Барса е само Меси .. другиве демек не се способни, очекувам гол од Алексис и Педро,немора да е Меси... А вашите ич не глумеа, посебно Кедира, се отепа од тркалање
Ќе се врати Роналдоо ќе се вратии само да влезат Ди Мариа и Марсело ќе се разиграме повеќе,Рамос крал во одбаната хахаха иначе Кедира не глумеше!!
Абе ајде Тељо го стаи Тоа сигурно оти ако го стаи Виља па Реал премизерно ќе изгледаат со неколку гола разлика Visca el Barca ! 3-1 !!
На цела оваа драма на Камп Ноу,ја дома лимони си сечам...абе бог да чува! Како да не беше доволно кисело ова второ полувреме.
^^Se vrativte se vrativte BARCAAAAAAA, toa toa..Greshka valdez no sepak prodolzivme Спојлер Izvinjavam se za latinicava