Отидов да се туширам, се вракам 1-1. Аман бре шЧо напраивме? Уште пред да отворам на нет да видам кој ги дал головите знаев дека се Роналдо и Меси.
Си почнавме убаво супер одрана,нападот исто така со многу големи шанси и гол после грешка мислам дека беше на Пепе можеби грешам но така видов и они ни дадоа гол добро но потоа одбраната попушти и непрецизно подаваат тука треба да се поправиме!
Јас црешке исто како тебе.Гледам уткамица и стримот ми се искл.Па додека да средам два гола Инфакт ќе ме мавнеше... Ова е дефинитивно вечер на најдобрите! Коментар,хм..Со оглед дека играме бес Пујол,Пике,Алвеш и онаа грешка на Валдез,и повеќе од добро. Само,Виља нека влезе бре! И повеќе шутеви кон голот! А,и премногу лесно ја губме топката,многу грешни додавања на двете страни! P.S Wе need El GUAJE! И луѓенца дајте некој добар стим ...многу ми сецка овој.
Не не не,поголема будала од мене на светот нема!НЕМА! Цело полувреме мака мачам со стримови,а оно да сум имала СК ПРАЈМ! Че си пукам!!!
Бре, бре Реал. Не им оставаат простор да се порадуваат. Ама ако, така им треба. Не е убаво многу да си ја дигаш цената.
Леле значи многуу ама многу непрецизни топки имавме ни ја зимаа како ништо обраната па не беше нешто...прво полувреме растураше а после ослабе,Барселона си правеа како што си прават и секогаш нема потреба да збориме за тоа,ама се извлекувме на крај Барселона имаа ненормални шанси фала богу што беа непрецизни..во прво полувреме ако и ги искористевме шансите сигурно ќе дадевме многу повеќе гола...како и да е добар резултат можевме да победиме ама и ова е добро А и од другиве утакмци малку загледнувам и Милан-Интер и како што видов има многу неправда за Милан не го заслужуваат тоа
Одлична утакмица, Меси vs Роналдо беше повеќе него Барса vs Реал , и Од една страна без одбрана добро поминаа Барса а од друга страна Реал не успеаа да се згреЈат и да дојдат барем на -5 .... ништо сеа зима ќе дојде .....
^Зашо Чоклјет ? Да имавме добра одбррана би ги убиле,буквално! Не е ова пристрасен коментар,Барса заслужи победа тоа сигурно! особено играта во второ полувреме,одлична! На крај ,сепак од некој си агол ние сме го извлекле подебелиот крај. Сеуште +8. Монтоја,како можеше да ги расплачеш последните мин и ти не си свесен Бусќетц,10че за играта.Алба исто,башка и секси е. Јооој,сеуште ма мачи последниот напад на Педро и пречката на Монтоја! Мило ми е што Кака влезе во игра,барем малце Повеќе среќа на Бернаеу!Ја обожавам реченицава Ел Класико,ма одлично.Одличен фудбал,и одлични погодоци на двајцата најдобри во светот.
Пенали за Барса??? Барса заслужила да победи??? Дали ние зборуваме за истата утакмица??? Во прво полувреме Барса имаше мизерни два шута на гол(од кој едниот беше гол), наспроти 6 на Реал!!! Во второ полувреме Реал малку послаб од прво, ама ни Барса не беше нешто најсјајна. 2-2 можеби е и најреален резултат со оглед на играта на двата тима. И доста веќе со тоа дека ако ви била ок одбраната ќе сте газеле, ви беше комплетна на последното Ел Класико, па ве пикнаа у шише Се на се, не сум задоволна од резултатот, Ди Марија(или Бензема беше не сум сигурна) не смееше да ја промаши онаа шанса и да направи 2 - 0 во 30 минута. Ама затоа сум многу задоволна од моментално најдобриот играч на светот КИКИЦА НАШ Хала Мадрид!!!
Со таквата игра ние што ја имавме во првото полувреме,шансите за гол и одличната одбрана...на Бернабеу ќе растуриме А и освен Ди Мариа и Бензема имаше шанси така да можеше многу многу повеќе голови да дадеме!!
Ауу де малку. Па нели само ние бевме тие што се буневме за недосудени пенали и прекршоци. Ај трај си поарно. Не ја гледав утакмицата. Ама, уште еднаш се потврди дека Роналдо и Меси се најдобрите во светот.
Како што кажа старбакс..роналдо и месси НАЈДОБРИ, замислете да играат во еден тим, заедно хаха. Сепак одлична игра, чудно- најголемите играчи по 2гола..