Што цело време се фаќате за судиите? судии, судии ,судии ....досадни сте. Бољи сме од вас. VISCA EL BARCA !
Стварно незаслужен црвен картон на Рамос, секогаш он страда, а глумциве секогаш судиите ги вадат инаку неможат да победат, само Пепе е за сите нив да ги среди малку
Е убаво и го кажа. Пенал за роналдо немаше. Бускетс несекајќи го згази, не го виде. Абе кој губи има право да се лути. Кад смо јачи, јачи смо од свега.
Па не се фаќаме за судиите,тоа е реалноста.И баш читав дека во Шпанија на големо се дискутира за грешките на Маљенко и дефинитивно го расипа дербито.
Па да ти кажам и каталонските медиуми зборат за тоа,ама затоа што беше во ваша корист па и не го критикуваат толку.Имало натпревари кога стварно сте си заслужиле победа ама на овој не беше тоа е сигурно,јас незнам како после толку снимки каде што чисто се гледаат грешките пак почнувате со вашето дека ние сме се жалеле од судиите.
Секоја утакмица со Барса, реал ја губи. И секогаш ги посочува судиите за виновници. Неможат да ја победат Барса па судиите им биле криви. Судијата перфектно си судеше. Без никаква грешка. Ова е слаб реал. Не е тој реал што беше пред 15 години.
Е не ја губи секоја И најголемиот фан на Барса би требало да ги прифати „грешките“ на судиите. И вие гледате се, ама никако да признаете. Да бе, Реал е слаб, шта да ти причам. Барса е најјака, ама со судиите. Не велам дека Барса е слаба, ама ретко играат фер Што сакаш кажи, од авион се гледа се.
СУДИЈА ПЕДЕР!!! Али стварно немораше директен црвен на Рамос...ај пеналот ај...ама жолт картон да беше барем...
Е да бе, Саншајн, само јас и ти ќе ја наполниме темава. Еден фан на Барса и еден на Реал, таман за рамнотежа Толку да не сакаат фудбал на форумов...
Мислам дека Реал ќе тепа , дали со пенали , дали со офсајди или чуда , ќе тепа 3-1 Барселона не ми е сигурна , особено со Суарез , прва игра му е , огромен притисок , треба да се покаже и тоа против најголемиот ривал , гледам ќе гриза пак Али можам и да бидам грешка и да тепа Барса 1-2 или така нешто , како и да е на ливче ќе ја ставам GG3+ па што биде нека биде
Во денешново Ел Класико мислам дека Барса ќе победи. Уиграни се, во топ форма сите играчи...јас мислам дека реал ќе загуби со 2-3 гола разлика.
Убаво си кажав без пенал нема да помине Реал против Барса ... ае уште еден гол и барем на ливче да ја имам