Душиче златно ај не ме терај сега да се нервирам уште поќе...земи си блага вода и толку ајде готово пораз де пораз финито договорено?
Таква сум ,многу сум чуствителна некогаш,и кога губи Македонија исто ми е криво ,многу поготово ако е за пласман.Ама за Барса?
Немa пoтребa oд нервoзa. Нервoзaтa дoпрвa ти следувa сo кaсaпите oд Атлетикo. Верувaм декa немa мнoгу дa тепaaт, зa дa Бaрсa имa силa дo крaј нa сезoнaтa. Нo познавајќи штo живoтињи се ...тешкo нa Барса
Се напив ама неможам да се помирам,таква сум по карактер и во хороскоп, многу сум емотивна личност.Не ми е прв пат да плачам за утакмици,знам дека тоа ништо нема да смени ама си плачам битно,ама мислам и на позитивни работи(оптимист голем сум)
Мислиш тешко ќе поминеме?Играчиве имаа и утакмици за репрезентација,уморни беа.. После сликава,дефинитивно се уверив дека ништо не се смени на табелата (освен бодовите) и се смирив малку.
Ете ти без нервoзи и плaчки. Штo требa ние фaнoвите нa Реaл дa прaвиме штo сo гoдини титулa не сме виделе?? Дa си пукaме вo глaвa? Тoa е фудбaлoт...поздрав
Фудбалска работа и подеми и падови и среќа и тага и успех и пиши пропало...како во животот (уствари фудбалот и е живот) така си оди то и то е то сега готово
Ахахахах ме расположи фала ти,точно тоа е фудбалот.Барса ќе продолжи титули да реди,а Реал на трето место да седи.Мала рима се надевам нема лутиш.
Ги сликaa убaвo, aли зa Бaрсa мoждa и пoдoбрo штo се прекинa серијaтa и пoрaзoт дoјде у првенствoтo, негo ли у ЛШ. Сеa имaaт 3 денa дa се кoнсoлидирaaт и дa гo нaдминaт oвoј лoш ден. Јa сепaк мислaм декa претешкo ќе биде сo Атлетикo, ништo чуднo и дa испaднaт.
Kamo srekja Atletico da ja pomine Barca, ama teshko kje bide, ne mi se veruva. Barcelona ne za djabe bea nonshalantni vecherva, skoncentrirani se na toj (dvo)mech.
Само ќе кажам Реал имаа гол + што им беше поништен и тоа со Рамос мислам дека не требаше да биде црвен. Но сепак Барса нешто и не се замараа многу со утакмицава, си имаат 6-7 поена предност , највероватно ќе дадат уште 1-2 утакмици и другото ќе тепаат... Имаат и финале во Куп значи 2 титули 80% на дофат им се Е сега повеќе треба концентрација за ЛШ а тоа ќе се види против Атлетико што ќе направат.... Добро Ел Класико особено во последните 30 мин .... Браво за Реал , после година и кусур искочија од сенката на Барса ( Барем додека не дојде Мај.)
важно... на кој му е важно што зиненидан се тркалал на Камп Ноу, глупости... важна во едно првенство е табелата и тоа... Мака ми е ама не се лутам... Барса потценија и олабавија, ама Реал фаулираат како копита, најмалку ни требаа ризици... незгоден тајминг, натпреварот во вторник е поважен... Да не ве залажува резултатот, ќе се види колку Барса е посилна ако се вкрстат во полуфинале ЛШ... сега нека се порадуваат и мадридистите... Барса собира сили, тие мислат сонце ги огреа...
Не е работата табелата само Работата е во тоа што Барса и многу од фановите на Барса беа тие што потценуваа и мислеа дека Реал е ГранадаБарса можат слободно да си бидат први на табела,ама и слободно може Реал уште еднаш да им покаже во ЛШ У Мај ќе видиме кој е подобар HALA MADRID
Барса се разбира,од нас т од титула немате земено,Роналдо може да се откаже веќе,Меси сите Златни топки му ги зема. Visca Barça!!
Мислиш? ^ а Суарез што направи тогаш па што доби жолт?Рамос самиот изреагира и коментаторот го кажа тоа,очекуваше и од судијата реакција.Или нема врска Меси ќе го газат ништо не му е тој не се буни а жути картони летаат.Ама ајде заврши утакмицата ,нема да оправаме криви дрини иако требаше да се направи нешто.Пошто сум оптимист, 39 утакмици немавме пораз на 40та запревме.Сега продолжуваме како да ја немала,се надевам ќе ги тепаат сите наредни утакмици ама ќе видиме,да не збориме однапред.