Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Eл Класико

Дискусија во 'Спорт' започната од Pelikuna, 20 април 2012.

1. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    To je ta Barcelona. Ekipa koja bez sudija ne postoji.

На esperanca, lovemebaby, Rozich и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    179
    Знаете што? Откако се смирив се чуствувам среќно. Игравме добро и всушност имавме муда да ставиме млади дечки како Тијаго и Тељо. Можеби беше грешка на Гвардиола но за друг пат се надевам дека ќе знае. Сепак, дадовме гол, игравме се боревме цели 90+ минути. Знаете што прават другите тимови да? Би се изгубиле, би загубиле надеж. Но тоа не се случи кај нас. Дававме се од себе цела игра. Јас сум сеуште Каталонец. Ова беше губење со стил 8) . Учете од нас Мадрид, ќе ви треба. Реал 3 години по ред не ја доби Ла Лига. А се надевам дека нема да издржат уште долго. Следната сезона е наша! Visca el Barça!!!

Уште еднаш, честитки :)

На Stoimenovska му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Melany.Macedonia

Melany.Macedonia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67
    Честито за победата и за титулата!

Алексис љубавиии (требаше да играш од старт) :l: еден и единствен... Те амооо :inlove:

4. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    Нема судии, нема победа! ХАХАХАХАХА Барсичка :D

На esperanca, BoaVista и Rozich им се допаѓа ова.
  5. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022

Прикачени фајлови:

• messi missing.png
      messi missing.png
      Големина на фајлот:
      131,4 KB
      Прегледи:
      167
    На esperanca, lovemebaby, Nightwalker и 3 други им се допаѓа ова.
  6. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Вие велите дека било време и ние да победиме и да освоиме титула. А јас велам дека титулата и победата се враќа таму каде што секогаш и припаѓала.

На esperanca, lovemebaby, crazyinlove19 и 8 други им се допаѓа ова.
  7. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Мајка ми вика на шала Реал 2-2 (дека ќе води 2те полувремиња) да ја ставам на ливче

ја и викам , што се разбира жена од фудбал бе... боље на кока кола ќе ги потрошам парите....

а сега кога видов резултат =

На BoaVista му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    И да заборавив...

Честитки до победата , заслужено и мислам дека до некаде после толку "к*рчење" на фановите на Барса на фацебук со она , не рачунајте на 3 поена кај Барса дома .... карма им се врати

а за она со Милан што го направија

IS

A

BITCH

На BoaVista, Rozich, Sparks и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Сега Фарселонци да го јадете од Челзи уште еднаш, и да си останате со прстот во уста.

Ги елиминарвте педерски Челзи минатиот натпревар во ЛШ? Ви се врати.
    Ги победувавте Реал со плачки и глумење? Ви се врати кај вас, да ве боли, на Камп Ноу да си одите со наведнати глави.
    Ги победивте Милан со 2 пенали и жолти картони на цел тим за да не можат да мрднат? Ќе ви се врати, а јас тогаш прва ќе славам, баш тука.

Ајт, ве оставам да си плачете.

Поздрав до сите фанови на Реал, олку Реал душата да си ја остави на терен не сум видела. Секоја чест, браво.

На esperanca, lovemebaby, crazyinlove19 и 6 други им се допаѓа ова.
  10. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Луѓе сега се прибирам и неможам да ви опишам као се чувствувам :rofl: Конечно мојот Реал да се покаже во право светло!
    Не го гледав натпреварот, не следев ни на нет, татко ми имаше обврска да ми се јавува на секој гол и што да ви причам :D По трипати ми испаѓаше телефонот од раце на секое звонење :rofl: Ама се заврши добро и Реал мој си победи, а Кикица љубави моја ми го даде најубавиот роденденски подарок :inlove:

Ко што реков, не ја гледав утакмицата, незнам кој како одиграл, ама мило ми е што титулата ја освојуваме баш на Кампот. Мило ми е и тоа што некои од навивачите на Барса во секоја пресметка веќе си ги имаа засметано овие три бода :lol: Уф што убаво им се лизнаа од раце и тоа во центарот на Барселона меѓу милиони напалени каталончиња. Мило ми е и за кладилнициве кои верувам дека конечно ќе престанат да ги потценуваат противниците на Фарса.
    И то је то, титулата веќе е на пат на кај Мадрид, таму и припаѓа!
    Хала Мадрид!!!

И да, ме интересира дали некој знае линк каде што можам да го гледам натпреварот или пак да го спуштам :wasntme:

На esperanca, Blanca, JuLleE и 3 други им се допаѓа ова.
  11. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.664
    Чувството кога гледаш барса како губе на ноу камп. :inlove:
    Ај тешете се сега дека конечно и ние да ве победеме. Објавувајте сега слики од времето на дедо Ное. Титулата е наша, ја земавме на ваш терен, чувството е неопишливо. Вашиот ценет Меси играше денеска? м? Не го видов бре. :lol:
    Глумиле ова, она. Абе ајде, вие најдовте да зборете за глумење? :^) Фала Богу што и немавте судиска подршка, на која сте навикнати. Фер изгубивте, фер победивме, нема што да ви е криво.
    Поздрав од мене, тешете се со минатото вие.

Инаку коефициентот за Реал беше 4, за барса 1,нешто. Па до кога кладилниците ќе ги потценуват противниците на фарса? Убав шамар добија.

На BoaVista, esperanca, crazyinlove19 и 2 други им се допаѓа ова.
  12. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Морав и ова да го споделам :lol:

Барса без судца ко мушкарац без курца то е то :rofl:

На SunFlower94, esperanca, lovemebaby и 3 други им се допаѓа ова.
  13. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    А уште подобро чувство кога Реал освојува титула на Камп Ноу. Уште подобро чувство кога Кики ја стресе мрежата на Валдез и замолкна безброј каталонци. Богами, нема поубаво чувство отколку да се победи на тој толку форсиран Камп.

Уживајте во голот кој ни донесе победа. А како го прославив, само јас си знам. Откако загубив надеж после голот на Санчез.

http://www.youtube.com/watch?v=Pbm6Dumh ... r_embedded

А за Меси нема потреба да се коментира. Искрено, милион пати повеќе ги ценам Чави и Иниеста. Всушност, само нив и ги имаше на терен од Барселона. Реал ги надигра во секој поглед, како што беше и минатиот пат на Камп Ноу. Само што сега без судиска помош за Барселона.
    Сега фали уште Челзи да ги доврши на домашен терен, и мислам дека нема да има поголема радост.

На BoaVista, Rozich, LilBaby и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ќе го помине на тренинг, зошто слушам Нејмар во 2014 година во БАРСА. Епа простете се од лига, куп и ЛШ уште од сега, има да гази Барса како никој досега и нека им појде тогаш Кристијано со Бензема или Озил на Меси и Нејмар, па да видиме. Се чека Нејмар 8) Пораз? Што ќе биде тоа. Уфф едвај чекам! :D

На Fallin-ForHisSmile му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Интересен податок:
    Вечерва за првпат на Камп Ноу Меси не упатил ниеден шут кон голот на противниците. :)

На BoaVista и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  16. BlackSwan5

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Плавушке пошто ти ми збореше дека вечер ќе се докажало кој е подобар од Роналдо и Меси. Епа, се докажа.

А џабе и Чак Норис да го купите. Титулите одат во Мадрид, доста ви беше три години :) .

На creshicka, starbucks и Rozich им се допаѓа ова.
  17. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.664
    Ај белки Нејмар ќе ве опрае. Ма што си има веза дали ќе дошол овој или оној, сеедно си имате судиите како помошни играчи, добро не секогаш, ама...

На BlackSwan5 и Rozich им се допаѓа ова.
  18. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ви кажувам, Нејмар е еден од најдобрите. Заедно со Меси? И останатите? Лом ќе праат се пред себе. Се чека 2014, порази тешко. Се ќе соберат, страв и трепет ќе бидат за Реал и за сите останати. Е тоа е појачањето што ни требаше АУУУУУУУУУУУУУУУУФ!

19. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    179

Ова го најдов по фб :lol:

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    ^ Значи до 2014та со `најдобриот играч` на светот ќе нижете порази. :D
    Абе сезонски си имате по некој `најдобар` .. Кога ја крена Барселона од мртвите - Роналдињо и ја врати во трка за Ла Лига ви чинеше, па после Меси најдобриот. Најдобрите највише 2 сезони ви траат, штета.

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.