Доста беше за Барса, сега малку на сметка на Реал... Плус ова е најсмешно, хахаха!!! http://www.youtube.com/watch?v=DP3NedD9 ... ture=share
^ хахаха...Честито нека ви е, за многу денови радоста да ви биде ...И се надевам се гледаме во финале во ЛШ
Луѓе честитики за победата , редно беше да ги тепате остај друга работа и нас ни направивте услуга ги дозбунивте . Вчера на моменти игравте ко Челзи на крај Меси изгледа е сопрен го простудираа МУРИЊО И ДИ МАТЕО . Искрено очекував подобро ЕЛ КЛАСИКО ама разбирливо влогот беше огромен. А роналдо иако веќе општо познато не го обожавам баш Класа Играч вреди за секое евро што е платено за него. Ама не заборавајте кој прв го разби малерот кој ги сефтиса
Решена е таа работа веќе, нема назад EXCLUSIVE By Martín del Palacio Langer | Goal.com Spain Chief Editor Neymar will not be joining Real Madrid now or in future and the Brazilian now looks set for a sensational switch to Barcelona after Florentino Perez scuppered his side's chances of a deal for the 20-year-old forward due to an "arrogant attitude", Goal.com can reveal. As was widely reported last summer, Madrid were in the driving seat for Neymar's signature, but Florentino upset the Brazilian in a hastily arranged conference call, telling him he would not be guaranteed a place at the capital city club, which he described as the world's greatest. Оваа вест е од порано, кога ги одбил Реал Така ви е кога потценувате.
Женска, фудбалот не започна пред три години . Ај не ме терај да правам муабет за историја, тоа никако не ви оди во полза а и не е тоа поентата. А и во случај да заборавивте, ќе ве потсетам дека и лани ве тепавме во финалето на купот . Мене знаете што ми е најдраго? Тоа што каталонците пред еден месец однапред си ги рачунаа бодовите што ќе ги добијат на Камп Ноу, однапред си правеа пресметки. И како што кажав, сега еден ладен туш и освестување. Така е кога се преценуваш, кога леташ во облаци.
Патем победата на Борусија падна во сенката на Ел Класико Вчера да видите како се радуваат преку 50 илјади навивачи и цела постава Ем во дербито победија 2-0 , ем титула одбранија ... нека им е честито и нека им се множат .... Еве ги головите , и славењето http://www.youtube.com/watch?v=gYokJdEw ... re=related