E.L.F. Cosmetics

Дискусија во 'Лице' започната од ketisk, 25 март 2012.

1. ketisk

ketisk Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2010
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    148
    Дали некој ја има користено производи на E.L.F. Cosmetics, дали сте задоволни и од што највеќе????

Прикачени фајлови:

2. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Е.л.ф. нема во Македонија, ама баш би сакала да има. Многу се евтини производите и колку-толку се квалитетни-од она што го имам видено на јутуб.

http://www.eyeslipsface.com/

3. ketisk

ketisk Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2010
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    148
    Пред неколку години имаше, но го затворија. Иначе може да се нарачува од http://eyeslipsface.co.uk/ до утре имаат бесплатна достава со нарачка над 10 фунти. Кодот е POPSHIPEU.

На Rock-a-Fella му/ѝ се допаѓа ова.
  4. AmericanWoman

AmericanWoman Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    559
    Јас имам сенки за очи и искрено не сум презадоволна, некако многу се ронат, пола сенка ми се има изронато. И не стои долго. Во споредба со сенките од Авон....ма не може ни да се спореди.

5. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Пред неколку години имав земено карминче/руж, четки за сенка и уште нешто не се сеќавам. Карминчето/руж не ми се допадна ни како стои на уста ни на образи па уште одамна го снема, веројатно го фрлив, а четките се супер до ден денес ги користам..
    Многу беше ефтина козметикава за тие пари имаше доста добар квалитет, али одамна немам прочитано/видено нешто за елф се прашувам дали сеуште постојат.

6. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.829
    Допаѓања:
    274.971
    Сакам да нарачам производи на Елф, немам ништо до сега користено, општо мислење за нив?