Elite (Netflix)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од lola55, 31 август 2019.

1. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    3.110
    Допаѓања:
    15.024
    Некаде прочитав дека ќе се вратат старите ликови во 6та сезона...

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.157
    Допаѓања:
    81.666
    Има нова сезона, гледа некој?

3. staycalm

staycalm Форумски идол

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    4.800
    Допаѓања:
    25.954
    Ја изгледав. Мене ми беше најслаба од сите сезони оваа. Генерално приказната беше предизвик кој со кого ќе има секс (преувеличувам оти само тоа ми остави впечаток) :D Крајот беше онака, добар.

На Anie93, Monicheee, KateKane и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.157
    Допаѓања:
    81.666
    Значи послаба и од претходната, леле. :|
    Ме изнасмеа коментарот ама некако мислам дека не преувеличуваш зашто серијата се сведе на секс. :D
    Ај ќе видам што ќе направам, со секоја нова сезона ми е истото - од една страна ме копка да гледам од љубопитство (да не пропуштам нешто интересно или пак може магично се опраиле), а од друга страна сакам некој да ми ја раскаже сосе спојлери и да се спасам од агонијата. :D

На Monicheee и staycalm им се допаѓа ова.
  5. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.545
    Допаѓања:
    62.233
    Ужасна е новата сезона. Крш. Во претходните имаше мистика и приказна да те тера да следиш, оваа е кој од кој поодвратен да го направат.

Највише ме налути тоа што онолку ги расипаа Менсиа и Ребека. Прекрасен пар беа, оваа сезона toxic до бол. Иван се ебеше со брат и сестра. У ж а с. Омар непостоечки цела сезона. Принцот одвратнотија, жими Каетана некој стандард држеше сезонава. Плавата нова девојка на почетокот ме нервираше, ама нејзината приказна на крај беше највпечатлива. Одлично беше тоа осмислено, се надевам ќе си ја чукне некој главата од можни последици ако претера со дрога.

Самуел ми е најодвратен, де сакам со оваа, де неќам, де сакам на иднината да си мислам, де ама ај не сепак сум фер, не знае на кај тера.

Ребека и Менсиа ми беа хајлајт на 4 сезона, со тоа што ги уништија сезонава не знам ни дали ќе гледам 6та.

На Monicheee и Mishela им се допаѓа ова.
  6. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.145
    Допаѓања:
    174.978
    Карла уште ја нема да не се брзам, така? Без неа немам желба за гледање, така да ќе гледам новото ко ќе немам поќе шо.

7. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.545
    Допаѓања:
    62.233
    Не, Естер Еспозито ја нема, исто Дана Паула што ја глуми Лу ја нема, она сака на музиката да си се фокусира. Парче прави со прегледи, супер и оди сеа за сеа

Ептен се осеќа нејзино отсуство, не може секој добра кучка да глуми :u:

На Lollipop_123 и theowndemon им се допаѓа ова.
  8. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.145
    Допаѓања:
    174.978
    Да, знам и претходна сезона нели не беа. Ама претходна сезона гледав да не случајно има некое камео. Сега веќе не ми е приоритет.

На KateKane му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Monicheee

Monicheee Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2021
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    59
    Јас сега ја завршив искрено разочарана сум, нешто интересна беше на крајот. Вака секоја епизода исто:doh:

10. Mishela

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.157
    Допаѓања:
    81.666
    Ни крајот не ми беше нешто посебно, ама сепак далеку поинтересен од сите други случки што ги имаше сезонава. Ги извртев епизодите набрзина и среќа што не си изгубив осум саати да ги гледам од почеток до крај. Не да не вреди...жал ми е само што ептен забега концептот на серијава ама тоа е.

Новата девојка Исадора очајно сака да биде микс од Карла и Лу, ама нешто не ѝ одеше баш од рака. :D:worried:
    Ако не друго, ќе се изнагледа човек мода и ексцентрични модни комбинации кои те оставаат со подизната уста. Браво за стилистите, ете тоа имам да кажам, барем тие си останаа верни до крај на стилот, на другово турете му пепел. :D

На Mateja.Mat, Hija.de.la.luna, staycalm и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    3.110
    Допаѓања:
    15.024
    Новата Иси ми е прелепотица јас си ја изнагледав нејзе и после и инста, гугл се по ред за нејзе....:inlove:

На Ivana J. му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Ivana J.

Ivana J. Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2015
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    56
    Навистина е преубава. Таа глумеше и во шпанската серија Ангели (Casi Angeles). Од таму ја засакав и ми беше многу мило кога видов дека ќе глуми и во Elite. :inlove::inlove:

На Anie93 му/ѝ се допаѓа ова.