Луѓе, би сакала да Ве прашам дали ги имате користено производите на Eucerin? Колку сте задоволни од нив и дали имаат висока цена?
Eucerin тоник за лице Поточно за овој производ, дали го има некој користено и какви се ефектите од него?
Eucerin тоник за лице Вреди за тие пари ама малку е скап. Мада релативно е за секого што е скапо. Медицинска козметика е тоа и ја имам користено кремата за лице.
Се надевам дека ќе ми биде од корист. Прочитав дека е наменето за отстранување на шминката а истовремено го чисти и лицето. Само не знам да не е ограничено со возраста
Да, да лично јас и сум презадоволна од овие производи , вистина дека се малце поскапи од другите , ама вреди за некое денарче што ќе го дадете ..иако мислам дека секоја кожа е различна и дека кај секого е индивидуално- треба да се проба П.С. ако купите производи до 1000 денари ви даваат гратис торба за на плажа или ракети за играње пинг понг (си бирате по желба)
Истото мислење го делам, козметикта е малку поскапа, иако вредноста на денарот секој различно ја доживува, меѓутоа вреди секое денарче. Сепак секое лице и секоја кожа е различна, не мора да значи дека ако на пр. на 10 личности им одговара и ти ќе го имаш истиот позитивен ефект. Додека не пробаш не можеш да знаеш.
ги обожавам производите на еуцерин посебно маслото за туширање и млекото за тело. скапички се да ама си ја вредат секоја пара. мислам дека никој нема да згреши со еуцерин производи топло ги препорачувам
Не се сомневам, бренд си е бренд. А дали има некој што го користел производот за отстранување на шминка?
Oд Еуцерин го имам користено гелот за миење лице,беше околу 500 и не сум задоволна---eте овој е Инаку ,добив тестер на кремата со заштитен фактор 50 ,за лице и ми се допаѓа многу ,можеби би си ја купила,ама незнам колку е..
јас моментално го користам тој мицеларниот раствор за кого прашуваш мене ми е добар и кремата за лице со Q 10 исто,и сум задоволна вреди за парите..сега неможеш да очекуваш дека нешо посебно ке се деси,крема ко крема,неможе да ти смени личен опис нели, мегутоа мене на кожата убаво ми одговара..сепак тоа е медицинска козметика..
јас го користев тестерот ...сакав да ја нарачам па цената мислам дека беше накај 700 и нешто ..ама како пудра е само многу течна ... го изедначува тенот некако...мене ми се свиѓа
Ги користам овие производи за мрсно лице, во кои е вклучено чистач на лице и крема... Многу се квалитетни и има убави резултати, сепак треба редовна нега, секое сабаjле и вечер, што jaс не практикував...
Јас користев Еуцерин за после сончање и добар е навистина. Јас имам проблеми со алергија и ме смируваше доста. А инаку и тој за сончање е добар ама малце поскап е
Сум го користела гел-крем на еуцерин и гелот за миење лице за проблематична кожа тие во бело зелена амбалажа Добра е за мрсна кожа ја матира спречува појава на акни,но постоечките акни и поткожните бубулици сосема малку ги лекува Додека гелот за миење лице е многу добар добро ја чисти кожата а воопшто не ја суши,послем миењето кожата е мека и мазна И лабелото на Eucerin е доста добро медицинско без никаков мирис и боја,добро ги негува усните