Eucerin производи

Discussion in 'Лице' started by bim00, Jul 4, 2011.

1. bim00

bim00 Истакнат член

Луѓе, би сакала да Ве прашам дали ги имате користено производите на Eucerin? Колку сте задоволни од нив и дали имаат висока цена? :)

2. bim00

bim00 Истакнат член

Eucerin тоник за лице

Поточно за овој производ, дали го има некој користено и какви се ефектите од него?

Attached Files:

lovely-pretty-girl likes this.
  3. slavica999

slavica999 Популарен член

Eucerin тоник за лице

Вреди за тие пари ама малку е скап. Мада релативно е за секого што е скапо. Медицинска козметика е тоа и ја имам користено кремата за лице.

bim00 likes this.
  4. lovely-pretty-girl

lovely-pretty-girl Истакнат член

Го немам користено, но една моја пријателка го користеше и беше навистина задоволна. :)

5. bim00

bim00 Истакнат член

Се надевам дека ќе ми биде од корист. Прочитав дека е наменето за отстранување на шминката а истовремено го чисти и лицето. Само не знам да не е ограничено со возраста :)

6. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Да, да лично јас и сум презадоволна од овие производи , вистина дека се малце поскапи од другите , ама вреди за некое денарче што ќе го дадете ..иако мислам дека секоја кожа е различна и дека кај секого е индивидуално- треба да се проба

П.С. ако купите производи до 1000 денари ви даваат гратис торба за на плажа или ракети за играње пинг понг (си бирате по желба) :D

okcenzi likes this.
  7. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Истото мислење го делам, козметикта е малку поскапа, иако вредноста на денарот секој различно ја доживува, меѓутоа вреди секое денарче.
    Сепак секое лице и секоја кожа е различна, не мора да значи дека ако на пр. на 10 личности им одговара и ти ќе го имаш истиот позитивен ефект. Додека не пробаш не можеш да знаеш.

8. slavica999

slavica999 Популарен член

Да, за после 30-та год. е

9. joelle

joelle Популарен член

ги обожавам производите на еуцерин посебно маслото за туширање и млекото за тело. скапички се да ама си ја вредат секоја пара. мислам дека никој нема да згреши со еуцерин производи топло ги препорачувам

10. bim00

bim00 Истакнат член

Не се сомневам, бренд си е бренд. А дали има некој што го користел производот за отстранување на шминка? :)

11. lola-86

lola-86 Истакнат член

Јас сум многу задоволна од лабелото и од кремите за лице.

12. maca99

maca99 Популарен член

Oд Еуцерин го имам користено гелот за миење лице,беше околу 500 и не сум задоволна[​IMG]---eте овој е
    Инаку ,добив тестер на кремата со заштитен фактор 50 ,за лице и ми се допаѓа многу ,можеби би си ја купила,ама незнам колку е.. :wasntme: [​IMG]

13. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Можеби ќе ја купам кремата со заштитен фактор, скапа е но веројатно вреди за парите. :?:
    Некое искуство?

14. tanja6

tanja6 Популарен член

јас моментално го користам тој мицеларниот раствор за кого прашуваш мене ми е добар и кремата за лице со Q 10 исто,и сум задоволна вреди за парите..сега неможеш да очекуваш дека нешо посебно ке се деси,крема ко крема,неможе да ти смени личен опис нели, мегутоа мене на кожата убаво ми одговара..сепак тоа е медицинска козметика..

15. invincible.06

invincible.06 Истакнат член

;) јас го користев тестерот ...сакав да ја нарачам па цената мислам дека беше накај 700 и нешто ..ама како пудра е само многу течна ... го изедначува тенот некако...мене ми се свиѓа

16. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

А од каде можам да најдам Eucerin тестери ???? Вие од каде ги зимате ???

17. Lady.Rose

Lady.Rose Истакнат член

Ги користам овие производи за мрсно лице, во кои е вклучено чистач на лице и крема... Многу се квалитетни и има убави резултати, сепак треба редовна нега, секое сабаjле и вечер, што jaс не практикував...

Saniche likes this.
  18. bim00

bim00 Истакнат член

Колку пари го зема мицеларниот раствор? :)

19. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Јас користев Еуцерин за после сончање и добар е навистина. Јас имам проблеми со алергија и ме смируваше доста. А инаку и тој за сончање е добар ама малце поскап е :^)

20. CrystalNoir

CrystalNoir Истакнат член

Сум го користела гел-крем на еуцерин и гелот за миење лице за проблематична кожа тие во бело зелена амбалажа
    Добра е за мрсна кожа ја матира спречува појава на акни,но постоечките акни и поткожните бубулици сосема малку ги лекува
    Додека гелот за миење лице е многу добар добро ја чисти кожата а воопшто не ја суши,послем миењето кожата е мека и мазна

И лабелото на Eucerin е доста добро медицинско без никаков мирис и боја,добро ги негува усните

butterfly33 likes this.