Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Eucerin производи

Дискусија во 'Лице' започната од bim00, 4 јули 2011.

1. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Дали може некој да ми каже колку чини Еуцерин шампонот против првут и ако го има евентуално некој користено да сподели искуство ?

Благодарам. :)

2. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    Да не знае некој случајно да не има некаде акција на Еуцерин кремите?!?
    Во Зегин и Виола нема

3. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.146
    Preubavi se i vredat za parite.Za sinceto go koristam sapunot na eucerin,samponot,mlekoto za telo i kremata za lice od koga se rodi gi koristeme i sum zadovolna.Nekja od zegin ja zemav AQUAporin ACTIVE hidratantna krema za suva i osetliva koza i odma se gleda rezultat,i za sinceto sprejot za zastita od sonce za deca SPF 50+ .

На galapce му/ѝ се допаѓа ова.
  4. fionaa

fionaa Активен член

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    дали некој ја има користено кремата против црвенило на лице ( Eucerin anti redness ) , дали знаете колку чини и дали е ефикасна ...

5. geni

geni Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    да јас го користам ,сега го купив пред пет дена и да ти кажам многу сум задоволна,имав црвенило на лицети,флеки ,не можам да излезам надвор на солнце одма добивам алергија,затоа го купив и мислам дека се уште е рано да се каже но сепак лицето ми светна ,јас ти го препорачувам да го земиш,кошта 860 ден,

На a.nuska му/ѝ се допаѓа ова.
  6. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.339
    Допаѓања:
    48.019
    Девојки сакам да ве прашам(се мислам дека овде имам прочитано,одамна),дали има некоја крема за лице од Еуцерин или било која друга за отстранување на флеки од сонце?
    Ми излегоа годинава првпат,над усните како флеки некои,пигментација од сонцето најверојатно.Како кафе да сум пиела и не се вади.Така изгледа.
    Ме интересира дали некоја има слично искуство.

7. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.146
    @ph.orhideja Jas ja koristam kremata na Eucirin protiv damki i pigmentacija (na prolet mi ispagaat pegi) odi vo apteka ja ima mislam se dvizi nekade 800den kremata a dali pomaga za otstranuvanje na fleki od sonce neznam poseti si dobar dermatolog nema da zgresis otkolku da si davas pari na skapi kremi koi ne ni znaes dali ke ti pomognat.

На ph.orhideja му/ѝ се допаѓа ова.
  8. zenska

zenska Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    339
    Јас имам многу сува кожа, што после миење ја осеќам многу стегната и не можам да не ставам крема.
    До пред некое време користев Dove rich nourishment, но не ми се свиѓа. Ми се поти челото и кога го бришам ја бришам целата крема. Сакам некоја што убаво ќе впие и ја хидратира кожата.
    Ја користев atopi control од еуцерин, не ми се остави некој впечаток. Не би ја купила пак.
    Сакам да пробам со крем со хијалуронска киселина (дневен и ноќен) зашто околку очи си забележувам екстра сува кожа и брчки кога се смеам.

Некој со сличен проблем со мојов? Вреди да се инвестира во кремиве?

9. CooperD

CooperD Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    366
    Допаѓања:
    994
    Јас имав ваков "проблем" со сува кожа. Решението си го најдов во кремата од Еуцерин, Aqua Porine Active. Се додека го држат овој квалитет не би ја сменила за ништо. Почнав да ја користам пред 2 години, претходно пробав се и свашта, и од тогаш не сум помислила на друга опција. До пред некое време пакувањето им беше во тубичка, сега има ново стаклено пакување што мене лично ми е попрактично, и поубаво на изглед :)
    Ја користам во комбинација со кремчето за околу очи.
    Кремиве се со фолготраен ефект. Се работи за медицинска козметина, ниту бои, ниту мирси.
    Поубав тен никогаш не сум имала, изедначен. Со тек на време и престанав да го осеќам она затегнување на кожата со миење на лицето. А, да, и сапунот го користам исто, го мијам лицето само со него.

Ноќниот не сум го пробала, навечер ставам кокосово масло и комбинацијава ми е супер.

На zenska му/ѝ се допаѓа ова.
  10. BE YOU

BE YOU Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2015
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    31
    Eucerin even brighter се препорачува за тоа, само што за да имаш посакувам ефект треба да го користиш подолго време, минимум 3 месеци за први резултати,што значи повеќе од 3 месеци за подобар ефект. Иначе има дневна и ноќна крема и концентрати од таа серија. Концентратите се поскапи но поделотворни бидејќи го забрзуваат процесот... Иначе мн добра крема, лицето ти е посветло, посвежо, самата крема е така мрсничка па ако имаш сува кожа супер! Не знам како делува на пеги, но пробај зошто вака е стварно добара!:)

На ph.orhideja му/ѝ се допаѓа ова.
  11. lal

lal Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2012
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    23
    ima li nekoj iskustvo so eucerin q10 nocna krema?

12. Bellle

Bellle Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    5
    Дали ќе може некој што ја користел еуцерин pH 5 да сподели искуство, за што ја користел и каков ефект имал, јас имам некои флеки и нерамномерна боја на лицето, дали станува лицето почисто и слично. Ви благодарам :) .

13. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    Убава е Q10 и ноќна и дневна во комбинација. Лани за нова година имаше акција во пакет двете креми за 1400.

14. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
  15. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.778
    Допаѓања:
    53.164
    iskustva? mi rekoa vo apteka deka pomaga pri izbeluvanje na pegi i fleki .. image.jpeg

16. kikin

kikin Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    4.248
    Допаѓања:
    13.889
    Прашање за поискусните со оваа козметика:
    Поради ладното време и тоа што се трупам со повеќе облека(хулахопки под пантолони на пример) ми се појавуваат мозолчиња, бубуљици или како да ги наречам по нозете и задникот (ваљда кожата не може да дише, па мислам дека е од тоа). Има ли некоја крема или лосион за тоа чудо од Еуцерин? Искуствооо?

Фала

17. Marinelce92

Marinelce92 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2012
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    16
    читајќи ги коментарите неможам да се одлучам.. eucerin ph5 или eucerin aquaporin ..делумно сува ми е кожата.. а понекогаш и комбинирана.. некој што ги користел и двете ако може да ми каже од која крема е повеќе задоволен :)

18. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    сакам бб крем хилјалурон филер да земам, дали се исплати за цената 1300? и дали хилајурон филер над 35 се користат?

19. StormRider

StormRider Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2013
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    52
    Задоволна сум од производите на Еуцерин. Користам неколку кои се докажаа како одлични за сува кожа.
    EVEN BRIGHTER - дневната крема, покрај тоа што одлично хидрира дава и посветол тон на кожата.
    LIP AKTIV - лабелото, погодно за сува кожа на устата.
    AQUAporin - кремот за околу очи, добро ја хидрира кожата околу очите и трае по цел ден.
    Ph 5 - сапунот, исто така одличен за сува и чуствителна кожа.

На LollySky му/ѝ се допаѓа ова.
  20. strelkata

strelkata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2012
    Пораки:
    610
    Допаѓања:
    769
    Eucerin Anti REDNESS крема за лице, споделете искуства ако некој ја има користено.. дали помага за лице склоно на црвенеење, како делува итн..