Да, бев да купам и на сите производи имаат 30% попуст освен на сетовите. Кој е за зимање нека иде. До 03.05 мислам рекоа ќе трае
Аквапорин за нормална до комбинирана кожа со 25+ фактор и онаа без заштитен фактор која е помрсна? Ми треба за нормална до комбинирана па оваа со заштитен фактор да не е потешка и какви се како основа за пудра. Користам Буржоа 123
Девојки ако знаете некаде да има акција пишете, гледам во Зегин кренати цените, конкретно hyalouron filler ноќниот крем го купував 1300, па 1500 сега над 1700 е
Јас го имам мини пакувањето користено. Убав ми беше само проблематично беше пумпицата, треба да стискаш одоздола да истече. Воглавно убав производ, ја хидратираше кожата но мислам дека е преценет за парите. Јас тоа 200 ден го земав на акција.
Освен во аптеки, може и на друго место да се најдат Еуцерин производи? И каде се најевтини, во аптеките или?
Сегде си држат цена. Ама доста се квалитетни. Имам егзема и се што сум пробала од сапуните и бебешките и за нежна кожа што се не, само еуцерин не ме иритирал.
Го имам користено гелов порано, кога кожата ми беше помрсна. Одличен е, не ја пресушува кожата а убаво го чисти лицето. Целата оваа линија ми се свиѓаше и ептен ми одговараше на типот на кожа, а гелов го користев заедно со тоник и крема тогаш. За комбинирана и мрсна кожа е супер. Ако ти е повеќе накај нормална или посува, не верувам да ти се допадне толку многу.
Пробај тогаш, има шанси да ти одговара. А и 40% попуст не е малку, видов пред некој ден дека во Зегин е на акција сè од Еуцерин.
За комбинирана кожа земав аквапорин, ама пак некако го чувствувам и не дека е лоша кремата, ама онаа на Конопка зелената е подобар избор.