Пената за банање со уреа убава ли е? Ми ја дадоа за алергијата која ја имам ама не сакам да фрлам пари а да немам ефект. Така веќе лупнав на Uriage и само бескорисни ми се, не ми помогнаа.
Докторка од кожно ми препорача лосионот со уреа 10% за ќерче... Го имате користено? Друг лосион постои со уреа или само Еуцерин?
Ако е оваа Да, добра е, јас сум задоволна, ама па и зависи за што ти треба. Јас ја користам за екстремно сува кожа на телото, и од оваа пена, заедно со спрејот за тело Aquaphor сум задоволна, кожата не ми е сува и не се чешам ко шугава после туширање/бањање. Не сум фан на ваков тип козметика, ама ова доста ми помогна, си признавам. Золва ми ми ги донесе од Германија, знаејќи дека мака мачам со сува кожа на телото, ептен ми ги погоди. Овде не сум ги видела, додуша не сум ги ни побарала.
Да, таа е. Јас се чешам многу нешто ко алергија ми е. Земав на Uriage овде по препорака на докторот во аптека ама џабе ги земав значи,не ми помага дополнително ме чеша. Фала, ќе ја порачам.
Не знам дали би било соодветно за алергиски реакции и чешање. Кај мене од сувост чеша, немам ни осип ни ништо. Спрејот особено е ефикасен, а после пената не осеќам дека ми е пресушена кожата како после миење со други средства.
Jas go koristam Eucerin so PH5 faktor, po preporaka na dermatolog i zadovolna sum. Imam nezno lice mnogu mazno mi e.
Здраво, да прашам дали знаете некоја аптека каде што даваат тестери за производите, сакам да го пробам од Eucerin Dermo Pure гелот, па сакам да пробам прво како ќе одговара на мојата кожа. Фала ❤️
https://int.eucerin.com/products/dermatoclean/toner Искуство со Eucerin Dermatoclean toner за комбинирана кожа?
Dali nekoj ja koriatel eucerin hjulauron 3x filler dnevna spf 30 i niknata..i tie za hioermentacija..se mislam koi mi se posoosvetbi za ovoj period