Здраво дечки Дали некоја од вас го има пробано серумот против флеки од акни на eucerin? Планирам да го купам, па ми интересира вашето искуство.
Не се бара искуство за вакви нешта. Уствари, океј е да чуеш разни искуства ама тоа не смее да ти одлучи дали ќе користиш или не. Од причина што сите имаме различни кожи кои различно реагираат на различни продукти. Според мене, најдобра варијанта е да одиш во аптека, да бараш тестери и сама да си одлучиш.
Верувам во второто Има, само кој сака да даде, Бог да чува колку сме ниски, мизерни... Пиши ми во приватна порака од каде си, ако можам да ти помогнам.
Јас го користам серумот веќе 2-3 месеци, во комбинација со гелот за миење лице и СПФ кремот. Не би рекла дека има големи видни резултати. Единствено можеби црвенилото ми се намали, но флеките се уште тука. Планирам да продолжам да ги користам уште некој месец, па се надевам дека ќе има резултат. И дефинитивно порите ми се намалени, исто така немам ни црнки.
Она што сум користила ми е ок. Искрено за моето лице не е нешто посебно. Најдобро од се ми е спрејчето за деца 50ф, незаменливо секое лето. Малку е поскапо посебно ова лето ама вреди за парите. Дете ми е нежно и бело како снегулка, со овој најважно не гори и боја си фаќа за брзо.
Zdravo devojki da prasam dali go ima nekoj koristeno eucerin triipple serumot so trojno dejstvo za akni,fleki?i kakvi iskustva ima?