Јас Се осеќам ко да е башка серија/ спин-оф со ликови шо ги знам и сакам и уствари така ме „заробуваат“ лоши прогреси на серии. Оти до крај ќе гледам оти ги сакам ликојте, безразлика како ќе се развива приказната.
Не знам дали ти спомнав, ама мене па ми се допаѓа. Ја ја сфаќам како сатира за општествово денес и начинот на кој луѓето се само-деструираат за да дојдат до пари и слава. Плус и многу поинтересно ми е дека веќе не е сместена во школо туку ги гледаме како возрасни луѓе, првите две сезони ми беа мех само заради тоа. Анпопулар опинион, ама глупостите на Сидни Свини од реален живот и наводните кавги измеѓу поставата влијаат на тоа како луѓево ја перцепираат серијава. Пошто гледам дека онлајн сите зборат за нејзе, ми искачаат мимс, ама цело време е во негативен контекст колку да се хејта.
Да, и е како сатира ама во исто време некои ликој не ги осеќам ко да се истите и ми фали whimsy АМА па таков е возрасниот живот, не можи да е естетикот ко да си тинејџер, ни па ликојте, ама срцето не ми прифаќа. Леле многу се хејта Сидни. Некако многу лесно се скока на hate bandwagon на жена иако морам да признам, некои од мимс се прејаки.
Катастрофа ми е новатасезона нелогична Кеси го сакаше Нејте сеа го доби и што више не го сака глупости серијава испадна Кеси сакала да биде Меди
Чекам цела сезона да излезе, ништо немам видено, многу слаб рејтингов на епизодиве, 6-ка, лелее, се надевам не снимаат само колку да се дешава нешто. Мада многу се чекаше, 4 години, ми се изгуби желбата некако, у меѓувреме почнав да живеам у други серии.