Само со Австрија можеме да играме реално, од Украина и од Холандија губиме сигурно. Може и со 3 бода да идеме даље, којзнае
Ќе видиме кој следи слабо после утакмиците... Навивачките песни за ова ЕП се катастрофа благо речено.... вака треба да изгледа тоа:
Еве што велат аналитичарите и кладилниците. Франција фаворит, Македонија на дното. Уффф како ќе ми е мило да изненадиме и поминиме групи после сето ова потценување од сите.
Господе Боже...Зошто сите не потценуваат? Затоа што прв пат одиме на Европско? Исто и мене многу ќе ми биде мило да ја пројдеме групата и да се пласираме на некое повисоко место. Треба на момците да им дадеме многу голема поддршка, ја заслужуваат. Возбудата расте секој ден
Нека не изненадат со победи и среќа да ги следи. И ништо да нѐ направат, важно е дека историски настап е. Испратени и од премиерот
Како почна да ме дрма еуфорија. Патем Холандија е ослабена, Дони ван Де Бек е повреден. Штета за играчот.
Ее уште малеров фалеше да се поздрави со нив после толку молење. Нема кој не се сликаше со нив. Среќа па им сипаа вода.
ne gledam fudbal no bi sakala da dobar plasman od nasite iako mislam deka tesko da pominat i ova kolo e sega ne mi e jasno ako slucajno pominat so nekoj od D grupata ke igraat ili ne? tamu e i anglija kolku sto gledam i tolku ke e sepak bi bilo ubavo da bidat prijatno iznenaduvanje na EP, ama jas sum pesimist
Зошто некои подобри продуценти или поистакнати пејачи не се потрудија да направат некоја убава песна за момциве? Само две песни направија, а ова ни е историски пласман. Секоја чест за дечкиве што се потрудија, мислам дека требаше да има повеќе песни, поголема мотивација ќе им дадевме на играчите.
Едвај чекам да започне...Се надевам на добар почеток во недела со Австрија. Во петок мислам Турција може да изненади против италијанците. Штом вода полеавме по нив среќата загарантирано е на наша страна.
Дали сум возбудена? ДААААА!!!!!!!!! Фаворит ми е Македонија, а за другите не ми е гајле. Германија на гости ја победивме, море еј! Им посакувам многу среќа на нашите.
На толку улижување жално ќе беше Панчо да не биде дел од спотот. Инаку има некоја магија, сплотеност меѓу фудбалерите која ме потсеќа на Вардар.
Знаете како отприлика функционира веројатноста како наука или онака од ракав си тресете дека сме биле „потценети“?
Запознајте ги стадионите на ЕП, Македонија гостува во Амстердам и Букурешт. Јохан Кројф Арена“ , Амстердам - капацитет: 33% од 54.990, натпревари: Холандија - Македонија, Холандија - Украина, Холандија - Австрија, еден осминафинален меч. Национална Арена“, Букурешт - капацитет: 25% од 54.000, натпревари: Австрија - Македонија, Украина - Македонија, Украина - Австрија, еден осминафинален меч