treba da gi kaznat daleku od toa deka sum protiv nasite no ova samo pokazuva deka ne se nikakvi profesionalci, ko da se na nekoj selski turnir a ne na EP kakvo ponasanje takvi rezultati
ako ne sum nesto greska (a siguna sum) ne sum, a ni ti igrac na EP ako e selski turnir vo red e vo sprotivno ne znam koja ti e celta na ovaa replika
Шо не е јасно? Ретко некој у последно време да почитува мерки, дали фудбалери, дали ние обичниот народ, дали политичари. Не е у ред ова нивното ама не можам да се објаснувам.
Какви последици? Тоа што едвај се пласиравте во ЛШ? Првенството е доказ, колку не ги бива играчите на Јувентус. Или да не се пеналите, нема гол да дадат. Уствари, автоголови давате, баш сте добри во тоа. @ayton уште сте на плус 2 (со еден пенал)?
Крис бил оперисан и пуштен од болница. Но, со тој уред не може да игра во Италија, може да се врати во Англија, ама лично ја не би ризикувала. Штета, ќе ми фали доколку одлучи да се повлече.
Нека си се врати у Ајакс, у Холандија е дозволено да се игра со таков уред. Ете Блинд си функционира и игра професионален фудбал најнормално без последици. @Stephen Amell Амел да не бидеме оф топик, иначе те матирав со две реченици
Операцијата му се деси кога се врати у Ајакс, колабираше на пријателска утакмица колку што ме држи сеќавање. Не знам како е регулирано у Англија ова али небитно, важно е жив и здрав
Постигнати голови од играчите на Јувентус. Испишавте историја. Ова е од пред некој ден (ама ве спаси Роналдо со пеналите). Интер од што се толку на врвот, не се ни гледаат на сликата. За играч на натпреварот треба да се прогласи Перишич.