Браво за Унгарија. Добар натпревар против Франција. Тешко, но би сакал Франција да испадне во осмина финале. Германија влегува во ритам пополека. Поздрав за унгарските фанови, кои приредија одлична атмосфера
Германија демонстрира сила, дури 7 фудбалери беа на Баерн. Госенс заврши одлична работа, дури на 26години се откри. Auf Geht's DEUTSCHLAND! Шпанците притискаа но никако да погодат. Очекувам денеска Италија да го прикажи истото како против Турција и Швајцарија. Италијанците доминираат на ова ЕП благодарение на Mister Mancini. Forza Azzurri!
Ќе се натпреваруваат и со Холандија нашиве и ќе си имаат повратна карта до Македонија... Дај Боже на овој натпревар да победат
Италија - Франција. Навистина мислам дека Италија ќе освои. Инаку разочарана сум од Португалија, не го сфаќам селекторот зошто побогу секогаш не стартува со Ренато Санчез или Жоао Феликс. Инзвонредни играчи се. Англија се посра, не заслужува да помине групите. Па Македонија има повеќе голови од неа. Саутгејт ми е тапа. Грилиш на клупа, зошто бе брату, зошто. Санчо исто. Па дали си ти нормален? Кејн слабо, многу слабо. За утре се надевам Македонија да победи, Холандија да ни направи услуга, секако е пласирана. Освен секако ако Австријците не им ја пуштат на Украина.
Франција за брзо ќе си иде дома. Ич не ги сакам и што порано излезат тоа подобро. Да не ги гледам. Англија тапа се уназад веќе не знам колку СП и ЕП. И за нив е загарантиран патот за дома доста им е, се покажаа. Навивам за Германија, а мислам Италија ќе освои. Исто сакам Хрватска и Холандија далеку да стигнат.
Од сите досега мислам дека Холандија покажа баш чиста игра, без глумење, без неспортски моменти и слично и пак со победи. Искрено и да не навиваш за нив мислам дека убава игра за гледање прават. Секако јас пак за нашиве ќе си навивам во понеделник, ама мислам дека Холандија има сериозна шанса да стигне до крај. Од другите, ќе видиме. Франција едвај едвај се истурка до овде, да не беше германскиот автогол немаше да победат, се изнамачија и досадни се за гледање, така што и јас сум за да испаднат За другите не знам за кои сум за, мислам дека повеќе ќе бидам против отколку за некоја екипа ова првенство
Македонските навивачи веќе се прваци - за четири дена испиле 75.000 литри пиво и потрошиле 450.000 евра https://plusinfo.mk/makedonskite-na...-75-000-litri-pivo-i-potroshile-450-000-evra/ Колку се ретардирани македонските медиуми. И, што као ова е кул? Глорификација на алкохолизмот. Затоа сите овие навивачи изгледаат ко утовени прасиња на 35 години.
http://livesportgames.xyz/live/50/23/20/11/06/euro-2020-1/56174/ Italy will wear black armbands in respect to the death of Giampiero Boniperti against Wales on Sunday
Забправив да кажам дека некна читав во медиуми дека им одговарало да изгубат од галес.. велс. Така пишуваше.