Холандија знаејќи дека си одиме, може ќе ни попушти да дадеме голче Затоа, кој се клади, нека пише ,,Мкд дава гол,,
Само мене ли ме удрија некои емоции пред натпреваров? Криво ќе ми биде да си одат Мрме и Пандев, не е исто без нив. Едниот направи тим и нé одведе на Европско за прв пат, другиот на 37-годишна возраст постигнува повеќе голови од 20-годишни, се бори до последна секунда. Штета што не останаа и за квалификации на Светско, но убедена сум дека ги чека светла селекторска иднина. Благодариме.
Составите: Македонија: Холандија: После првите два натпревари, започнуваме со 4 играчи назад и променета формација. Иако е прикажана како 4-5-1, сепак на терен ќе биде 4-4-2 со Трајковски шпиц, и Пандев полушпиц, Елмас лево. Холандија од друга страна во стандардната формација, со првиот тим на мегдан со нас. Што очекувате од последниот наш натпревар на Еуро 2020? Дали сте задоволни од составот или би промениле нешто?
Ја сум задоволна и што стигнавме до овде, иако немавме победа на првите два меча, ние веќе сме победници. Горан
⚡️ Што прават навивачите од # Македонија и # Холандија пред престојниот заеднички натпревар во 18 часот? Дегустираат ракија заедно, сe разбира! https://www.instagram.com/p/CQYuus0lXgD/