Е де па и ти, џанам Холандија не оди понатака ако признаеја гол од офсајд еднаш. А бе како да не паднеш психички кога ти поништуваат голови?! Гранде Пандев... Ќе фалиш во репрезентација
Еден гол нема да им е на штета. И така имаат оредност од 3 гола, многу тешко ќе им падне ако ни признаат едно голче.
Ама и нефер е судењево. Бар се надевав дека судијата ќе биде фер овојпат... Сите лижат задници на еу репрезентации
Не се разбирам многу во фудбал и не ми е јасно што е офсајд така да јас си рачунам дека е 2:3. Уште еден гол и да израмниме
Мајка МАКЕДОНИЈА е горда! Успеавме да се пласираме на големо натпреварување, цел свет не запозна, дека една мала земја има големо срце исполнето со љубов! МАКЕДОНЦИ главата горе! Сонот наш од детство се оствари, нашето волшебно патување заврши.. МАКЕДОНИЈА е љубовна приказна!
Не сум разочарана, ни малку. Момците покажаа дека можат да се носат со сите, покажаа дека имаат квалитет и дека можат да постигнат солидни резултати. Ни донесоа радост овие неколку дена и покрај поразите, ама до крај гинеа на терен, што многу го ценам, не отидоа само да прошетаат, туку се потрудија и прикажаа добра игра. Гранде Пандев го даде максимумот, и фала му за тоа, да се надеваме дека ќе има достојни наследници. И бидејќи не одиме понатаму, мојата подршка оди кај Италијанците. Како и секогаш. Forza Azzurri!
Нека им е среќен пат на момциве. Ве молам некако да се организираме и да направиме пречек како што треба.❤
Според мене, иако изгубивме, момците денес беа во добра форма и добро се држеа особено во прво полувреме. Уште еднаш браво и благодарност до небо за остварениот сон од моето а и од детството на многумина Се гледаме уште посилни.
Право уживање беше да бидеме дел од еден оваков голем собир. Обично сме ги гледале големите репрезентации, сме навивале за соседите, а сега имавме можност да навиваме за нас, за МАКЕДОНИЈА! Пандев остави свој печат во македонската репрезентација. Какво само емоционално збогување беше. 20 годишна кариера. Многу натпревари одиграни за нас кога бевме доле, кога не можевме да победиме со Андори, Лихтенштајни. Не влечеше од калта, се жртвуваше за нас, ни го даваше најдоброто. И каков е ова крај. На Европско првенство. Овации од сите страни. Гранде Пандев. Нема да биде лесно да се надополни твоето место, но се гледа светла иднина во оваа репрезентација. Се гледаат млади таленти на повидок, и се надевам дека ова нема да биде инцидентно учество на Европско првенство, туку ќе станеме дел од овакви големи натпреварувања во континуитет во иднина. Фала ви за овие одлични 3 меча. Задоволство беше да ве гледаме.