И среќа треба да се има. Чист пенал беше, да не се лажеме. Интересно прво полувреме, очекувам второ да грми... Forza Azzurri!
Полуфинале за Италија... Заслужено. Иако во второво полувреме ко да се повлекоа.. Судијава не знам до кога мислеше да тера со утакмицава... Арно му текна да свири крај.
Честито Талијани од Фемина. Одлична утакмицa. Интересен фудбал игра Италија, допадлив за око. Има доста надарени играчи. Штета што Спинацола го изгубија. Се приклучувам во желбите они да освојат. Ме купивте.
Кој ќе ги слуша после Гери Невил и Карагер како се чукаат во гради со фудбал иц каминг хоум. Не, фала. А и Грилиш ќе му рипне цена на 200 милиони, никад нема да го земете.
Аха иц каминг хоум со една поклонета титула, тоа само на кретеноиден енглез може да му текне Жабарчињата мои како играат, најконстантен и најубав фудбал на цело Еуро Како ги склопи Манчини секоја чест, и секако господата мр. др. Киелини- Бонучи со 456 години перфектни Единствено ми е жал за Спинацола, дечкото изигра мајсторски и вака да заврши
Штета за Спинацола, страшен играч и на утакмицата одлично се покажа. Држам среќа за Италијанците, многу убав фудбал играат фаворити ми се. Финале: Италија-Украина (не е прогноза, желба е)
Да не испадне ко со Германија. Ептен сигурен беше Како и да е, нема да ми биде криво и Италија да освои, убав фудбал играат. Жал ми е за Спинацола. Побрзо да се врати на терените.
Напреед Чешка, врати се во живот! Мене цело време повеќе ми е страв од Данска, отколку од Англија Во '92 имаат освоено ЕП на тепка
Ја гледам анкетата погоре, нај малце гласови добила Украина хаха, ептен лоша проценка од наша страна, другите 3 се аут а Украина уште си "крцка". Додуша цело првенствено е full of suprises
Вечерва сум за Украина, некако многу се потценети од останатите репрезентации ама верувам дека добро ќе изиграат. Прочитав за дел од фудбалерите колку тешко и мачно детство имале, но верувам дека вечерва ќе дадат се од себе.