И Данска и Чешка ми се одлични, ќе бев среќна кој и даа победеше. Драго ми е за Данска, после психичкиот подем што го имаа за нивниот соиграч, тешко е да се стигне до овде, ама успеаја. Вечерва дефинитивно за Украина, Англија има млади играчи што е супер, ама Украина ќе ја поддржувам до крај и многу ми се драги, и навивачите и репрезентацијата
Не можам да опишам колку ентузијастично сакам Англија да изгуби во која било наредна точка од првенството. Само да ги видам како губат, ништо друго не сакам. Ептен се препотентни. Инаку сите за кои навивав јас отпаднаа еден по еден, светла точка ми беше само кога Франција изгуби.
И ти како мене, буквално само на отпаѓање на некоја екипа се радував, оти сите за кои навивав испаднаа И јас во моментов ќе бидам среќна со било што освен Англија
Знам дека ќе навиваш за Италија, таман јас за Данска за да има баланс. Ги дотепаа украинциве, не знам како ќе се вратат од ова.
Неубав ден според мене, вчерашниот беше прекрасен за споредба , ама се знаеше дека ќе биде вака, пишав на натпреварот Украина-Шведска дека за Англичаните ќе е лесен залак. Нека игра Англија финале де, поинтересно ќе е отколку Данска.
Зошто ќе ми фали Украина во една слика. П.с Жена е на Зинченко... П.п.с Честитки @bicycle за полуфинале. Како единствен фан на Англија. Се спремаш ли за иц каминг хоум?
Еепа ништо. Сеа кога ја нема Чешка не навивам за никој. Толку од прогнозите мои. Се покажаа прилично неточни