Шпаците играат подобро во секој поглед од Италијаниве. Дури и судијава на Италијанциве како да им прогледува.
Па да супер би било сега да се разиграат и да паднат добри голови , подобро квалитетна игра да видиме одколку лоши пенали, ко последните пенали шо ги гледавме на пример
Алвароооо Моратаахахаха Жал ми паѓа веќе за човеков... Под несреќна ѕвезда е роден дефинитивно. Честитки за Италија. Со среќа во финале, па и пехарот да го подигнете.
Честитки за Италија надиграни во секој сегмент на фудбалот. Прв пат во животов ќе навивам за Англија или Данска зошто нејќам убивање на фудбал.
Не сум нешто изненадена и во облаци, знаев дека ако дојде до пенали Италија тепа. Со сите бои се премачкани, поербап шо се вели. Другиве се деца притиснати од критики. Жал ми е за Шпанија и Енрике, ради Барса, не за друго, ама полоши шанси ќе имаа за титула од Италија. Преостанатите 2 реп што ќе играат утре, не ги сакам. Италија го заслужи ова финале + ПЕХАРОТ.
Жал ми е за Педри.. Детето му се смееја.. Го фрлија во оган... Ги згази на сите... 3д поглед има... Вистински лидер на 20 години. Никој друг.