@Chanell* Знам дека можеби нема врска, ама дали може серумов исто да се нанесува и на веѓите, и дали би имало ефект? Да не имаш пробано случајно.
@blueeparadise Не, нема никаков ефект на веѓите. Трепките чудесни ги прави битно, откритие на годината ми е
@Chanell* може да ми кажеш како го употребуваше серумот за трепки или има упатство на самото пакување?
@Rabbit На чисти трепки, односно пред нанесувањето на маскарата почнуваш со нанесување на серумот, 5-6 пати поминуваш со четката и просто се чудиш од каде таа должина излегла Малку ќе почекаш да се засуши, 1-2мин (не повеќе пошо е тешко да се стави маскара ако чекаш повеќе) и ставаш маскара. Толку
А се става само пред да се стави маскара? Јас мислев неколку пати треба да се става само серум за да има резултат.
@Rabbit Да, се става пред маскара за да ги издолжи максимално трепките. Можеш и без маскара, пак се приметуваат издолжени дека се. Навечер пред спиења може да ставаш за регенерирање можеби и растат вака појма неам, јас само пред маскара го употребувам
@ivinakit По парфимерии каде што имаат производи на Евелин и онлајн страница имаат (мислам дека е нивна не сум сигурна) Спојлер: тука www.parfimerija.mk
Би сакала да прашам точно која маскара ја користите. Гледам има широка палета и голем избор на ефекти, па со кој тип (ови) имате најпозитивно искуство? Еве ја листата: http://www.parfimerija.mk/dekorativa/ochi/maskara.html
Не ни знаев дека Евелин биле познати. Во несесерот ми беше залутано моливче за веѓи и е преубаво. Позадоволна сум отколку есенс или импала и баш се чудев кај да го барам кога ќе се потроши И ова линков гледав што сте го пратиле, многу евтина им е козметиката. Добар е квалитетот на маскарите?
Погоре ги испофалија. Прашав конкретно за која маскара, имаат широк спектар, а покрај тоа и има и серум. И едното и другото не би чинеле повеќе од 400-500,00 денари, што е навистина прифатливо. Ам навистина сакам да знам која од маскарите ја пофалија погоре?
Подобар лак за зацрврстување нокти мислам дека не постои. Кога ќе ми текне какви нездрави и мали нокти имав, ми се плаче, а сега долги и цврсти, сите ми ги фалат Покрај тоа што одлично си ја врши својата функција, изгледа природно и прекрасно. Сега има и нови два од овој тип (освен млечната боја), со сребрени и златни дискретни светки. Го користам и како подлога под друг лак во боја. Секому го препорачувам.