@ванилала Да да, и двете се всушност подлога за маскара. Мене лично тоа од арган повеќе ми се свиѓа,од другово очите ми црвенеат.
Во Космо ја земав за 210 ден. Си земав дури две хаха Малце бев скептик ама лесна е ми се свиѓа, за тие пари сосема океј
Ja има ли некој користено Eveline Laser Precision (или некој што го познавате)? Може да споделите искуства? Или препорака за некоја друга крема за 50+ години
Jac во продавницата на Eveline го земав зелениот пред еден месец, на улица Максим Горки близу италијанска амбасада отприлика. Имаше 3-4 разни серуми, ама не знаев за кој да се одлучам па го земав зелениот. Не ме пече на очи што ми е најважно, ама и не приметив нешто да ми растат трепките. Убав ефект дава ако се нанесе пред маскара, ги бои бели трепките па потоа кога ќе се нанесе врз него маскара трепките оптички делуваат погусти и подолги (ефектот е како кај оние двојните маскари со бел и црн дел)
Како што видов за сите типови кожа е , покривноста и е средна, пишува дека е 3 во 1, прајмер, коректор и пудра .
Ја купив златната маскара. Сите околу мене се "трескаат"по неа. Ама уште не сум ја пробала. И лакот 8во1. Ок е. Друго не сум користела.
Имам едно прашање за лакот 8 во 1 - третиот ден треба да се отстрани. Со што? Дали може со обичен ацетон или? @La_Luna ти рече дека го користиш
Кoи прoизвoди oд Eveline спoред вaс се нaјдoбри зa зaцврстувaње нa нoктите (мoите нoкти се лупaт), зaбрзувaње нa рaстoт и oмекнувaње нa кутикулите?
Дaли гo имaте упoтребувaнo oвoј лaк и кoлку сте зaдoвoлни oд негo. Веќе еднa неделa стaвaм Eveline 8in1 нo нoктите уште ми се лупaт.Не знaм мoже требa пoдoлгo време дa гo упoтребувaм зa дa видaм некoј ефект