Дали ги имате пробано лаковите на Eveline mini max, каков им е квалитетот и која им е цената? Еве и слика
Девојки да не знаете каде има продавница на Евелин? Имаше на Максим Горки, но ја затвориле.. на профилот нивни на фб не пишува ништо.
Кoј лaк нa Евелин е пoдoбaр 8 вo 1 или дијaмaнтскиoт зa зaцврстувaње и рaст нa нoктите, или пaк се исти Гo имaм кoристенo лaкoт 8 вo 1 и мнoгу сум зaдoвoлнa, нo сaкaм дa гo прoбaм и дијaмaнтскиoт.Вaши мислењa и искустaвa
Мене сите ми се убави, во моментов го имам Дајмонд глос. Зависи за каков тип на нокт ти треба, ама во принцип сите лакови од линијава им се одлични.
Јас сум позодоволна од 8 in 1, инаку и дијамантскиот не е лош.Сега го купив тој што е со златни светки внатре 8 in 1 golden shine и многу убаво стои на ноктите како маникир да имаш, а светките се дискретни.Исто така обичните лакови ми се супер на мене скоро сите лакови што ги имам дома ми се од Евелин, бојата до еден слој е интензивна и брзо се суши.Сега во поглед на трајноста не очекувајте нешто многу, посебно ако често се бркате во вода ама со подлога бркаат работа 3-4 дена. Мене ме интересира како сте задоволни од серумот за трепки што е тој од арган, да не ви предизвикува иритации или не? Баш сакам да го пробам.
Gledam deka si komentirala pred 1 god.. Ama ke mozes da mi kazes dali u prvata nedela se gleda vidliv rezultati ili vo 2ta nedela od koristenje??
Дали ја има кај нас CC кремата MAGICAL colour correction? и дали ја користел некој, каква покривност има?
Здраво, има некој искуство со кремата "eveline turbo reduktor cellulite 4D"? Може да се користи на 15 години?