Јас сум Интериста уште од 98 година, ако се сеќавате на тандемот Виери-Роналдо(од Бразил) Животна желба ми е да ги гледам во живо, а тоа и планирам да го остварам, здравје на пролет да одам во Милано и да ги гледам на нивни терен.Го предупредив и дечко ми дека од возбудам можам да се онесвестам, да си се спреми.Никогаш сум немала омилен играч бидејќи го сакам Интер како клуб, но морам да признаам дека најсреќна бев кога играше Пандев и кога беше Мурињо тренер.А и да биде меракот поголем таа година освоивме се што е за освојување. Forza Inter!
Интериста сум од 5 години,кога брат ми имаше постери од скоро сите тимови од англиско и италјанско првенство па ми рече "Овие се најслаби(мислеше на Интер)" па јас си реков ај да ги гледам и одтогаш ги засакав па дури имам плачено кога ќе изгубеше ама одамна беше тоа. Да ви кажам сега заљубена сум во Занети и Ханданович
Ејј, еј еј И Интеристки имало тука бе Ај и јас да си раскажам како станав Интеристка Појма немам кога беше, ниту колку години имав, туку едино знам дека играа Манчестер Ј. и Интер. Ја гледав утакмицата со братучед ми (кој е умрен по Манчестер), и за негов инает навивав за Интер. Нормално, Интер изгуби Од тогаш мислам дека си се приврзав за Интер, и почнав сите натпревари да ги следам. Кога ќе видев некој со плаво-црн дрес одма скокав мислејќи дека е играч од Интер И така еден ден си реков- Абе овие Интер ептен се слаби, кај најдов за нив да навивам, од денес сум за Манчестер И другата вечер ме зема братучед ми, и право во кафич. Незнам со кого играше Интер, финале 2010. Леле каков ќејф сум била кога победи Па уште и пехарот кога го креваа. Срце ми играше И така од тогаш сум Интериста, со исклучок кога игра Реал Мадрит Ја запоставивте нешто темава, ќе ве тепам
Едно не ми е јасно. Нема пенал. Зошто ? А и зошто минатото коло нерегуларно го поништија голот на Џонатан ? Како да играме против овие судии ?
Aaah tema za Inter Lele kako ja najde, kako jas ne ja vidov do sega Nishto ne ochekuvam vo nedela, taka naviknav, iako od Inter mozhe se da se ochekuva vo zhivotot Mislam deka se ima shansi protiv ovoj Juventus, mada Mancini sigurno pak kje zafrkava neshto kako i obichno.
Go potceni Inter ili go preceni Juventus? Odluchi kako povekje ti odgovara Srcencevo zlatno e najslatkoto bebe shto sum go videla vo posledno vreme. E takvi bebinja se ragjame nie Interistite Auuu kolku imam za pishuvanje na temava, kje se vratam koga kje imam povekje vreme. Nella goia e nel dolore per l'Inter eterno amore
Ajde ovie Milan im ja razbiram glupata euforija, vakvo neshto kje im se sluchi nareden pat kojznae koga. Ama za ovie ostanatite, kako navivachi na Juventus, me iznenaduva od kade toj kompleks. Zarem ozbilno se plashea deka Inter kje stane shampion pa im olesna na dushichkite? Ne znam dali da si placham za Inter, dali vam da vi se smeam.
Земиси од ЈУВЕНТУС има поголема вредност hihihihihihi Шала на страна ... иди на Чузепе Меаца сигурно ќе најдеш.. ама 70 евра планирај си