Пред 1 недела ми беше роденден и си добив сет од гел за туширање и дезодоранс СПОРТ и само дезодоранс виолетов! на ФА
Омилената козметика од детството,секогаш потајно влегував во спална кај мајка ми и и крадев од парфемите сега не користам ништо времиња бидејќи некако ми е како изменета,како недоволно трајна козметиката на фа.
Го има ли некој користено овој гел,се спремам да си го купам,го гледав пред некој ден во Верото,убаво мириса,ама дека не сум користела гелови од Фа ме интересира останува ли пријатниот мирис,ја омекнува ли кожата...?
Да да многу се убави геловиве! Јас еднаш летото се истуширав навечер со Фа купка и си легнав, сабајлето цела мирисав на купката. Сите гелови за туширање на Фа убаво мирисааат!
ja otkopav temava nekade pri krajot od ovaa kategorija ste ja zanemarile a proizvodite im se peubavi,koristev eden gel za tusiranje svetlo rozovo sisence,mislam deka nieden gel ne mi ja napravil kozata tolku meka i mirisna
Најлошата колекција според мене, не знам дали сеуште и постојат, не сум сретнала одамна. Во средно на два пати пробав нивни производи се нафрлав целата, посебно од гелот за туширање, бев целата црвена со ситни акни кои чешаа ненормално многу. Составот најверојатно им е катастрофа.