-- пак е некако безврска ... се што е Online ... инаку секако таа е најстарата професија нели .. мора да еволуира некако ..
Од секогаш сум против каква било проституција, и никој нема да може да ме убеди дека такво нешто е нормално.
prostitucija? epten prteruvate a koga objavuvate sliki vo kostim za kapenje vo red e a ako nekoja vo minic se sllikala prostitutka e ,SVASTA! no toa poveke na instagram go ima otkolku na fb licno mene fb poveke mi se dopaga i igri ima i razni grupi tuku segaova novto so fb metaverse connect 2021 so virtuelnata realnost sto najavuvaat ne mi se bas dopaga
Најчесто измама од типот дај кода за ваучер за мобилен, прати пари и сл. Вистинска проституција на повисоко ниво е одредени места и кругови луѓе. односно не е за сите... обична улична знаете каде, кај мртв.
Не, не по тоа што се фотографираат по мини суќни, туку си фотографираат тоа што не треба директно со камерата таму, но важно долен веш носат. Кога пребарувам некој на Фејсбук, од тие пронајдените во пребарувањата, секогаш има барем една што позира скоро скроз гола со пози кои што секој што ќе ги види ќе си помисли дека се блудници.