Никогаш не сум барала сликички со точен збор. Само отварам страна и што ќе ми се допадне тоа превземам и ставам на насловна.
Јас ќе поставам само неколку слики ама изворот на сите е од овдека: http://www.firstcovers.com/ - Имате тука од најразлични теми ковери какви што ви душа сака.. Еве неколку сезонски: Јас оваа си ја сместив на профил: Еве уште неколку: Ај доста толку.. Ако сакате други ви остаив линк Значи земети си ги најслободноо..
Искрено ме интересира ... Дали некоја од вас што го ставате овој ковер воопшто знае која е личноста и каква всушност е ? Дали воопшто го има гледано некој филмот ? Значи да разјасниме! Девојката на сликата никогаш не го кажала наведеното под сликата ... ако веќе ја ставате сликата со цел дека веќе ништо не чувствувате ... Всушност тоа го кажува МАШ , а за разлика од него , девојката е најемотивната личност во филмот ...така да ... Јас чисто онака само сакав да дадам едно појаснување за девојката и текстот под неа немам ништо против ,но убаво е да се знае