Fb chat so momce ( simpatija )

Дискусија во 'Канта' започната од inlovegirl2015, 15 октомври 2015.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. inlovegirl2015

inlovegirl2015 Нов член

Се зачлени на:
    15 октомври 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Zdravo:) Sakam da Ve prasam, sto da napravam, kako da mu pisam na fb u inbox deka sum sasvim razlicna od ''najdobrata drugarka'' koja, kogo i da zapoznam, utredenta slusam deka taa i taa osoba ne saka muabet da mi pravi. Sakam vo zivo da go sretnam i sve da mu kazam. A se poznavame 2 nedeli. Slucka: Bevme jas, drugarka mi, kolega nejzin, on i negoviot cimer. Se bese ok, dodeka drugarka mi,t,e cimerkata ne mi go pobara klucot od doma. Jas i rekov deka ne i go davam, deka jas pobrzo ke stignam doma od nejze. So 'nadez' deka taa pobrzo ke stigne doma, i go dadov klucot. Tuka e interesnoto. So nego i cimerot negov imame ist pat do polovina. Oni dvajca toa ne go svatile. Svatile deka jas sum sakala kaj niv da odam da spijam. A ne e tocno. Sega, koga ke go sretnam, so da pravam? Kako da postapam?
    Ke vi bidam blagodarna za sovetite sto ke mi gi dadete.

2. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.171
    Допаѓања:
    175.453
    Како тоа тие сфатиле дека ти одиш кај нив да спиеш?
    Сигурно после тоа ти си го продолжила патот, си им рекла „ајде чао пријатно“ и си го свртила патот во друг правец од половина па си отишла во твојата соба со цимерката.
    Иначе обиди се, ако другарка ти уште збора со нив, кога си таму да ги замолиш да им објасниш нешто па тоа да биди ова.

3. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    За греота темава....

На Osamenadevojka1 и 1209 им се допаѓа ова.
  4. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.965
    Допаѓања:
    45.648
    Мислев дека се работи за некој основец со проблемов и насловот и кога прочитав колега, цимерка итн, се шокирав дека си академски граѓанин и дека поставуваш вакви "проблеми" на форум.Баш за греота.

На cresa-jagoda и Osamenadevojka1 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.