Женски мислам дека не има многу кои навиваме за Барса, затоа решив да отворам нова тема во која ќе си разменуваме мислења,новости,фотографии... Еве малце за Барса: Фудбалскиот Клуб Барселона (често познат како Барселона или само Барса) е професионален фудбалски клуб од Шпанија, стациониран во Барселона, Шпанија. Игра во Ла Лига, и е еден од трите клуба кои никогаш ја немаат напуштено Ла Лига.За разлика од многу други фудбалски клубови, фановите ја поседуваат и раководат со Барселона. Барселона е вторио најбогат фудбалски клуб во светот во поглед на приход, со годишен обрт од 366 милилони евра. Клубот има долго ривалство со Реал Мадрид , натпреварите помеѓу овие два тима се познати како Ел Класико. ФК Барселона е најуспешениот фудбалски клуб во Шпанскиот фудбал, во поглед на вкупно освоените трофеи, има освоено дваесет титули во Ла лига, рекордни дваесет и пет Шпански Купови, девет Шпански Супер Купови и два Лига Купови. Исто така е еден од најуспешните клубови во европскиот фудбал, со освоени десет УЕФА натпреварувања. Барселона е единствениот европски клуб кој игра континентален фудбал секоја сезона од 1955 година. Во 2009 година Барселона стана првиот шпански клуб кој ги има освоено Ла Лига, Кралскиот Куп и Лигата на Шампионите во една сезона. Истата година стана и првиот фудбалски клуб во светот кој има освоено шест од шест трофеи во една година, вклучувајќи ги и Шпанскиот Супер Куп, УЕФА Супер Купот и ФИФА светскиот клубски Куп.
FC Barcelona <3 Не ќе да е најуспешниот,Реал има далеку повеќе титули . А за клубот што да кажам освен дека ми е најомразен.Поради ривалството со Реал секако а и поради она што се повеќе зема замав во последно време,а тоа е повеќе глума и неферски победи отколку фудбал на Барселона.Инаку факт е дека е еден од најдобрите клубови во светот и тоа не го оспорувам.Но,секако после Реал. Што се однесува до сегашната постава.Меси е одличен фудбалер но многу префорсиран и претставуван како бог на фудбалот,нешто со што не се согласувам во никој случај.Чави на пример ми е далеку подобар и повеќе ја заслужува таа титула од Меси,според мене Чави е мозокот на нападот.Валдез,Пике,Алвеш и Бусќетц ми се едни од најантипатичните фудбалери.Алвеш и Бусќетц поради глумата и влечењето на терен по кои се и најпрепознатливи.А Пике и Валдез онака антипатични ликови,Валдез секогаш мора да приговара нешто и реално е слаб голман.Голем број од поразите на Барса се поради негова вина.Давид Виља ми е симпатичен кога игра за Шпанија,а овде сосема спротивно.И тој почна да се фолира повеќе отколку да игра. Не ја сакам Барселона,тоа е.
добро де не те тера некој со сила да ја сакаш Барса ... иначе она ја не го пишуваф превземено е од гоогле оваа тема е за сите што ја сакаме Барса
Барса, еден од моите омилени тимови. Вечер, значаен натпревар со другиот мој омилен тим, Милан. Барса е појака, ќе оди понатаму
Оља каталонции! Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=agEr41SA6nE&feature=share - топол поздрав до фановите на реал
мислам дека оваа спаѓа овде МА VOLIM JA TEBE AL BARCA JE BARCA! БАРЦЕЛОНА ЛЈУБОВ КОЈА НЕ ПОЗНАВА ГРАНИЦИ!!
Поздрав до сите обожаватели на Барселона. Јас ја имав честа да одам на Ноу Камп и решив со вас да ги споделам фотографиите. Секој заслужува да оди... просто ќе се воодушеви. Преубаво беше
значи најмногу од се сакам да одам во Барселона и да го посетам Камп Ноу.... преубаво.. ќе си го остварам сонов некој ден
еј бре и јас сум за тука,пошо многу не сум на форумот во последно време не сум ја видела темава....еве ме фан на лепотаните барсаааааа....
Барса започнав да ја сакам како тим уште кога играше Анри и така остана и ден денес Барса си е Барса!!!! ШАМПИОНИ ВО СЕКОЈ ПОГЛЕД
Секоја чест и за вчерашната победа над Сарагоса. И после се тимот на Барса не е изморен да го достигне врвот!!!
наредни се Гетафе... ќе ги сметиме... женски иначе малце да се посмеете http://www.youtube.com/watch?v=4GQpvuE6z9o&feature=player_embedded јас смалев леле колку се јаки ејј хахаххахах