Тим што има освоено 6/6 во една година е Барцелона а сега ке стане единствен тим што го има направено тоа 2 во историјата на фудбалот 2009/2015 и да не ве лажат дечињата што навиваат за други тимови во врска со титулите официјално со вчерашната освоена титула Барцелона е најтрофејниот клуб во светот на сите времиња зад Барцелона остануваат милан ливерпул баерн минхен манчестер утд и реал мадрид
Cestitki za site fanovi na Barca. Ovoj tim e podobar od onaa generacija na Pep. Nisto cudno da ja odbranat krunata vo LS.
Ајде уште она...светското со клубови што е остана и то со најдобар играч ова она... На најубав начин Педро си замина од Барса...Тоооо Педро
Знаев дека ќе тепаме денес/вчера (кој како си легнал). Мала победа, тесна, ама слатка. За почетна среќа. Туку, си останавме без пола тим Јас не знам кој се враќа наредно коло, ама ако се може и со преполовен состав да се победува, значи се се може ако се сака. Само не треба да се опуштаат, тоа им е најголема мана. Не би рекла дека се преценуваат, туку имаат лоша навика да не го сфаќаат противникот сериозно. Фали дисциплина во тој поглед. Ама верувам дека треснаа од земја и ќе им дојде умот сега-засега. До нареден пат Ајдее, не е се идеално, проблематично изгледа, ама титулата не ја даваме на НИКОЈ. Не е конкурентна лигата некако, така што, одиме по 24-та.
Пак изгубија со 4 комада како некои глупаци... го брукаат клубот.... Луис Енрике освои се минатата сезона заради Меси и затоа што најде тим на готово, инаку не знае да ги дисциплинира. Тер Штеген е детиште за кое лани реков дека премногу рано добива премногу шанси. Од Пике одамна зборувам дека требаше да се отарасиме, а не доживотно да ни останува во Барса. Доживотна суспензија треба... мрш таму. Нема оправдание за 4 примени гола...
Што брукa, гледаш колку сме јаки... ги победивме Лас Палмас дома... Меси се повредил на месец и нешто... и без тоа полошо не можеше да биде... Од светлата страна, изминатиот беше убав ден за Барса и ако уште еднаш некој неписмен дојде да ме убедува дека Барса била нула, а Реал и пази ти ова, Атлетико ќе биле главни фаворити за титула годинава, ќе си добие среден прст во лице. Зошто не сфаќате дека лигата не е доволно конкуретна кога е Барса во топ-форма??? Проблемот е во тоа што Барса се губат одвреме-навреме Не го потценувам Реал, ама што треба да мислам кога кикса на првиот посериозен тест? Барса има среќа, другиот викенд наше е само да ја тепаме Севиља (која е мртва), а овие си се чистат меѓу себе... денес Виљареал и Атлетико, другата недела Атлетико и Реал. И Селта(burn) изигра нерешено. Таман добиваме во време дури не ни се опраи составот некако. За ЛШ е рано да се секираме... Криво ми е што не го пишав Виљареал денес на спортска... тоа ти е, имам јака интуиција ама се водам по разум... Браво за жолтата подморница, први се моментално, досега победија екипи што не се млака вода... Респект...
Барцелона не е само Меси , има јаки играчи што чекаат да се докажуваат, сега и Иниеста се повреди па мислам дека е време да го видиме нашиот Бабунски како се носи во првиот тим и во ла лига и во лига шампиони, не е ништо страшно ако неколку играчи се повредени Барцелона е најголемиот тим во светот мора да се поти и победува и кога не е целосна VISCA BARCA!!!
Абе Бабунски...Без Меси за мене Барса е лабав конец.Не се знае дали има шанса да победва...Вчера јас си мислев готово тешко вас...арно ама суарез спасе се...кога Меси игра,сите играт...ете така
Не може екипа која има освоено 2 триплети во рок од 7 години , 4 UCL во рок од 9 години и е најтрофејна екипа на сите времиња да се потпре само на Меси, сега е вистинскиот тест да се види Големата Барцелона и јаките играчи од нивната школа и Лучо што ке направи како докажан тренер