Пробајте вие да играте фудбал додека рагбисти кои го згрешиле спортот ви ги кршат нозете... пред да префрлате зошто победата на Барса не била повисока... Атлетико Мадрид заслужено изгубија и двата црвени картони им беа заслужени затоа што се копачи и не за џабе допрва ќе се решава за суспензии... Се знаеше дека Барса ќе тепа, недискутабилно е најака во Ла Лига ... Без опуштање, нека продолжат дисциплинирано уште неколку утакмици и немаме гајле, оваа година можно е многу рано Барса да ја осигура титулата...
Atletico se zakon ekipa, definitivno gi poddrzhuvam niv u shpansko. Kolku se Barcelona i Real pomokjni kako klubovi, so koi igrachi raspolagaat, i pak redovno nivnite navivachi pred, za vreme i po natprevar so Atletico se kako potreseni bez razlika na rezultatot. Epa takvo drzhenje chekor neshto znachi.
Се сложувам со тебе.Тие не се добиток,тие се играчишта.Исто како за Барса шо велиме играчишта,така се и Атлетико.Јас си го почитувам Симеоне,прејак тренер ми е...така да Ама сепак јас за Барса си сум... Иначе дечки еве го распоредот за февруари:
Simeone e najjak. Car e i zasluzhuva sekoja godina najmalku po edna titula. Na Barcelona i e lesno, mozhe da si kupi gotovi igrachi, najtalentiranite na svet vo sekoe vreme. Cholo i na istrosheni fudbaleri im ja vrakja formata, i od obichni fudbaleri vadi maksimum i site gi pravi korisni na teren spored negova zamisla.
Getafe ова ќе го паметат 6 години. Секога година по еден гол ќе памтат. Многу сме јаки. Реалл можат прашината да ни ја јадат.