Како и да е. Оди во Хераклес ако не сакаш во Реал. Барем не влегвај во Барселона, ќе треба да се откажувам од нив после.
Леле серцка...немој заради мене...ќе седам на клупа и ќе диригирам,то ест ќе му бидам заменик на Енрикичо
Како можеше Симеоне да ни се падни бе? Со тешки маки на домашен терен можи некако,ама многу тешко ќе се тера,на 5ти е првата утакмица,додека пак реваншот е на 13ти.... ех бе
Ovoj pa Marick za 4891 ekipa naviva, u sekoja tema si pishuva "ne mozhe nam niko nishta jachi smo od sudbine"
Густо првово полувреме,без гол,2 жолти картона за играчи на Барса.Што мислите вие како е?Според мене требаше да добие црвен Рамос (кога го сопна Меси)или да судеше пенал,гледајќи како доби Суарез жолт,требаше и за ова да направи нешто судијата,но ништо.(моето мислење е ова,можеби грешам)
Колку и да не победат, пак сме прво место. Јачи сме од свега. Мислат не победиле 2-1 на домашен терен и којзнаеш што направиле, а не помислиле ние кога ги тепавме 6-0 сред Мадрид.
90% бев сигурна дека ќе ја свртат АМА тоа не е доволно... не сум задоволна, имам многу критики... играчите ни се однесуваат малку несериозно и недисциплинирано, понекогаш мислат дека заслужуваат победата да им падне од небо... Луис Енрике го игра Меси на погрешна позиција... и друго, наместо да стане да навалува, да ги мотивира, тој само седи... не знам дали не го слушаат или си е таков ама мислам дека пола успех на Атлетико им се должи на односот со тренерот... ...ич не сакам кога Барса игра со Атлетико, без разлика колку и да победи Барса ми останува непријатно чувство... повеќе ми влече дека Барса ќе пројде, ама сепак се плашам да не се случи брука да испаднеме од овие... ...