Lele, Feminke, kaj se... Pa na eden bod zad vas, kaj se Seriozno li ova e moment da gi barash navivachite na Real da vi doagjaat na temava?
Post na fan pejdz str.na fb 16.04.2016 -Igraci so najmnogu golovi vo 2016: Messi 25(sea26) Ibrahimovic 22; Penaldo 22; Suarez 20; Dzonas 18.Moze za 24 casa dal 5 gola .Ova go pisuva na oficijanata fan pejdz strana u Mk.Sigurno nema da lazat
Ne gi baram na stala zadrid navivacite?Neka se hranat hejterite,toa im e rabota.Da se hranat so hejtanje.
Ме викна некој? Обично не навлегувам вака во туѓи теми, ама ова мора да го кажам. Не можете така од срце да се израдувате за било што, мора да се вика на спротивната страна хејтери, видете не сега, бла бла бла... Ама мора да се спомене Роналдо, па каде без него.
Слoбoднo oтвoри нa билo кoј спoртски сaјт или нa сaјтoт нa бaрсa и види листa нa стрелци вo Лa лигa 1. Рoнaлдo 31, 2. Суaрез 26, 3. Меси 23гoлa.....мoжеш нa goal.com или rezultati.com и прoвери си
Mene mi e milo so navrativte navaka.Se glea deka se zamarate za Barca site hejteri.Ja ne se zamaram ni penaldo ni Real i da izgubat i da pobedat seedno.Pozdrav
Ти за твојот тим незнаеш, па си нашол за Барса да оправаш. Барса е една од најстарите екипи, една со најмногу пехари, прво види ја историјата на клубот па после оправај и коментирај. Твојот клуб ФК Миравци е далеку од Барса. Барса е клуб со најдолга историја. Види како прво кои играчи имаат играно во Барселона, а и кои играат моментално.
0:8, огромна победа !!!! На гостински терен со таков резултат и таква игра мислам дека одамна нема некој клуб победено, освен Барса. Барса се уникатни и супериорни !!!
Се сложувам со целиот твој пост но најмногу со последниот дел!Барса е клуб со огромна историја,не е петпатачки клуб од вчера.Она и шталовци одамна се,во спортот.Најдобрите фудбалери играле таму... И сеуште играат
Да бе со Депортиво нормално ќе победат. Дај со Реал или други да ги видам. Затоа на Атлетико ни 1 гол неможеа да дадат Ќе ми ја фалите тука сега
Тоа у 19 веќ не се важи. Ауу а Барса па Најјаките лол, ги мразам и не ме терај да идам у темава.Точка. Пс:Кога ќе ве тепат тогаш ќе дојдам да ви се потсмевам .Ај чао саа.