Пишува 2012 година, така да било пред 4 години, а ако ова е веќе старо и заборавено тогаш е и последнава нивна утакмица пред некоја недела што ја играа.
6-0 kakva masinerija.Barca pak e vo forma,spremajte se hejteri za naredni utakmici!!Najdobrite se vratija!!! Mes que un club. VISÇAA BARCAA ¡!¡!
Лионел Меси е единствениот играч во историјата кој има постигнато повеќе од 40 голови во 7 последователни сезони. ФМП
Ама ексик веќе од машки тролови на Фемина... да бев админ сите еден по еден ќе бевте банирани... Порано не беше вака, сега која тема и да ја отворам, некое машко или пишува глупости, или се расправа како бабетина на чешма... Толку сте незрели што мора да се глупирате на форум... и тоа баш на женски форум најдовте?? ... Мило ми е што Барса се вратија во форма... се надевам дека нема да си дозволат пораз или нерешено до крај... Испаднавме од ЛШ, здравје, до година подобро... Што ни направија сезонава, да не знаеш што е поголем стрес, да кикснат или да не држат во неизвесност до последното коло
Јас да бев тренер на Барса како легендарниот Ферги од Јунајтед ќе бев на норма нон-стоп мастики ќе џвакав...ете така
Koga vidov izvestuvanje deka si komentirala znaev deka imash spomenato "hejteri", ne morashe da te prochitam Chestitki do tebe i do kompanija, uzhivaj si vo slavjeto , nas ostavi ne da se shtedime za NAAAJelitnoto finale LSH Kje go gledash li, patem?