Каснам две-три недели...честито да ни е двојната титула... Финалето во ЛШ беше мизерно, недостигаше Барса таму... Да знаете дека 2016/2017 до месец јуни земаме триплете... ни оваа година не излезе лоша... !VISCA BARCA!
Денес мислев 7-8 гола ќе има ама и вака со Легањес му ја поминавме...ама капитено на овие мачните души...абе фризурата му е како јас да сум зела со температа и да шлакам по косата некоја море боја... иначе човеко се вика Мартин Мантовани не бе јас ќе ом по знамето на барса ќе се истрижам назад така и горе како последениот мохиканец фризура ќе напрам и ќе се бојадисам како на барса
Фала богу дека ќе освојат нема кој да им парира... Дури мислам дека Атлетико има поголеми шанси во борба за второ место отколку Реал...
Ауууу Реал пупу скраја да е...Реал е за в џубре...Барса си е Барса,уште и Примера да не освојат тогаш јас ќе заиграм бе!
Моја БAPCA една и единствена... не ме разочара кога ми е најтешко... Вернo и секогаш со тебе до крај.... MES QUE UN CLUB
Мислев казнети да не се, знаев дека треба да гласаат таму, ама не го гледав натпреварот за да слушнам што е работата. Ова било wow, како во франковизмот.
Од Мадрид не дозволија натпреварот на Камп Ноу да се одложи. Ако се одложел Барса ќе се соочeла со казна и одземање на бодови!
Тие ги тепаат заради референдумот, казната за фудбалски натпревар е шала. Само пак глупаво беше. Пике поборникот, гласајте, бидете гласни, он фудбал си игра, они јадат мавање. Сељак!
Вистина бе, овој цело време провоцира на политичка основа. Срамота е за јавна личност, како го толерираат.
"Ова е тежок ден за мене,бидејќи заминувам од мојот дом.Барселона ми даде се'.Секогаш замислував вака да си заминам со успех,како стандарден првотимец со многу титули зад моето име.Верувам дека Барселона ќе биде добра и без мене.Дојдов тука пред долги 22 години,со автомобил се возев до Каталонија,а сега си заминувам со успеси.По 22 години имам се' што сакав.Барселона е едно големо семејство,прекрасен клуб,на кој секогаш ќе му бидам благодарен.Никогаш немаше да дозволам да бидам терет на Барселона.Благодарност до сите кои ме поддржуваа во изминатите години.Со нив израснав и доживеав многу радости" Gracias el maestro,gracias por tu magia,gracias leyenda,el 8,el infinite,gracias el mejor,gracias para todo que tu hacer para Barca,mes que un jugador,UN GRANDE GRACIAS,ANDRES!!!