ОФИЦИЈАЛНО: Лионел Меси е добитник на Златната Копачка за оваа сезона. Вкупно освои 100 поени (50 погодоци), на второто место е Кристијано Роналдо со 92 поени, а на трето е Робин ван Перси со 60 поени.
Следната сезона Барса ќе игра 4-3-3 исто како што играше во 2009 кога постигна голем успех.Се надеваме дека тоа ќе и помогне Барса повторно да се искачи на врвот(иако веќе е).
Не е точно.. сите демантираа, а најмногу алвеш он кажа дека има договор до 2015 и планира да се пензионира во Барса... единствено најавување за продажба беше Арфелај...ама неќам да со оди
мхм Алвеш и Пике се носители на играта во одбраната а Педро во средниот ред, а што се однесува до Арфелај, Барса има многу напаѓачи така да незнам...
ОФИЦИЈАЛНО: Дани Алвеш денеска на тренинг ја скрши коската во пределот на градите и попладне ќе биде опериран!
Дресовите ми заличија малку на нашава политичка гладијаторска битка Инаку со заминувањето на Пеп мислам дека на сите им е јасно дека го исптераа зошто годинава не покажа никакви резултати, како и да со Тито Валдиона Барса сигурно ќе освојува уште многу пехари
Па ти не знаеш јас сум на местото на Пике Никогаш не верувајте на таблоидите секогаш прават вакви лажни узбуни, но ги разбиреам луѓето треба и тие да заработуваат. Никој не би ја продал основата на тимот
Според мене добри се новите дресови.. знае некој со кого ќе биде првиот пријателски натпревар во август?!
Ajjj kако се зафркнав со дресовите. Скоро купив дрес од Меси Не дека не е убав ама 100 евра дадов за модел на дрес кој се менува А башка поновите поубави се