Да може еден натпревар на секој играч да му се случи да не му оди не може да се оцени само за еден натпревар може имал лош ден...
Незнам колку ги следиш Баерн, јас ја гледам секоја утакмица и не е еден натпревар само, сите наваму откако се врати од операција не игра баш на нивото од лани И постар си е човекот веќе 31 мислам дека има.
https://www.youtube.com/watch?v=JtWaN7FlhLI Еве во живо.. Блазеси им на тие што се таму.. едит: ОВОЈ РИБЕРИ Е ЦИРКУЗИ ЗНАЧИ.
Рибери и Швајни изгледа не се фит за финалето плус за уште помалер да сме Тиаго пак се повредил Барем Шакири да може да игра, би го заменил Лам а Лам да оди на средина Не да се предавам пред време, ама црно ни се пишува
Богами.. Читав Тиаго и СП ќе пропуштел.. Иначе конечноо Румениге излегол и рекол на прес-конференција дека досега никој не дошол кај него да се пожали од состојбата на тимот. Конечно демантираа се, пошо не се издржуваше више,овој ќе си идел,оној ќе си идел.. се шпекулации по медиумиве .. цел тим ни го распродадоа. https://www.youtube.com/watch?v=lFEVH6Qns5M
Ноер.. најјако ми беше како смирено си ја гледаше топката,онаков ладен целиот, а тоа пречка .. Tom Hanks ги гледаше. :geek: Ми се допадна играва мноогу. Посебно во одбраната. Важно некое подобрување има Хојбјерг. ( фантастичен денеска,каков натпревар одигра .. ) Боатенг. Хави. Рибери не изигра добро баш.. Добро е Лам не е сериозно повреден. SUPER BAYERN!!! Спојлер Него тој голот на Борусија да беше признает.. друго ќе беше
Манџата значи дефинитивно си оди. Па поарно за него, во топ форма е и заслужува да биде стартер во некој тим Ван Бујтен и Контенто исто така. Ама се шушка и за Швајни Се надевам нема тој
Паметно од страна на Манџо. Фала му за се, никој нема да го заборави сето тоа што го направи за клубот.. му посакувам среќа понатака. Ќе земат добра пара од него. Си кажа он дека Гвардиола е главната причина зашто си оди.. ама тоа е. Кај и да отиде растур ќе прави.
Новите засилувања Лева почнува од утре со тренинг а Хуан од четврток. А на Крос му посакувам се најлошо во новиот клуб, искрено
Ајде се надевам добро ќе се покажат сезонава. Спојлер По четири години минати во Дортмунд, чувствував дека е дојдено време да се направи уште еден чекор напред. Јасно е дека Баерн е клуб од највисок ранг и не се сомневам дека овој тим ќе ме направи уште подобар играч. Се чувствувам одлично, одморот добро ми дојде, ги наполнив батериите и сега со нетрпение го очекувам стартот на новата авантура“ – Левандовски на својата промоција во Минхен. Манџо во Атлетико ни отиде, до јуни 2019.
Ау Левандовскиии аиии ќе тера Баерн јеааа Тони Крос не е во Баерн,летна? Од кога тоа...јас сега читам
За лигушкото најважниот клуб бил Реал Баерн фудбалер го направи мочкото и сега треска зелени, и да го мисли тоа од почит не морало да го изусти одма И јас искрено му посакувам се најлошо во кариерата од сега па натаму, ниедна титула и многу повреди најискрено. А за Баерн без него ич не се секирам, па без него и ЛШ освоивме, а со Челзи се помоча од страв лиглето, не сакаше пенал да шутира Се губи во големите утакмици секогаш. Затоа најмногу ги почитувам Басти, Лам, Милер па и сите др во тимот што не се германци а го обожаваат Баерн. А ова лиглево нека се гони у три пм, и веќе си кажав од срце што му посакувам