^^ Потполно се согласувам со тебе. Работава е рани куче да те лае.. Многу ме изнервира тоа што така се испонаша, особено со фановите, ни една изјава до нив не даде, а и шо ако дадеше..отиде за пари тоа е тоа. Се покажа дека се што го интересирано било само неговиот личен успех, а за екипата се виде колку му значело.. се покажа дека не бил прав баварски играч, кој срцето го дава за клубот. Ма нека прави што сака.. Што сакам да се паднеме со Реал во ЛШ па да видат убаво.. Иначе денеска Меминген 0-3 Баерн.
Добар почеток. Спојлер Баерн 3-0 Волзбург Левандовски (4', 20') Роде (14') Новиве засилувања добро се покажаа засега, особено Левандовски. Се надевам вака ќе продолжат.
Ете уште еден играч зедовме, Мехди Бенатија од Рома Не сум го гледала ама се надевам дека е добар А се шушка во последно и за Кедира, ама ќе видиме до крајов на неделава
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... fY4LrF9yHY срцките тие...првио гол на Чаби Алонсо за Баерн...терајте ја така дечки работата,уба е
Се гледа дека Гвардиола сменил нешто, не е истата ланска досадна игра, само фали уште да се подобри завршницата мислам. Лева уште не е баш на препознатливо ниво, ама има време. Плус фали Швајни или Тиаго, се виде сега дека Алонсо и Лам се уморени, сепак се старчиња
Налетав на еден смешен текст 10 хендикеп идеи против Баерн за да биде Бундесот поинтересен, да има борба за титула http://www.focus.de/sport/fussball/...acebook-focus-online-fussball&ts=201411091144 1. Играчите на Баерн да ностат тегови на нозете од 1 кг/ 2. Забрана за Ноер да ги користи рацете. 3. За Баерн да важат само специјални голови, другите не. 4. Патиките да треба да ги носат однопаку. 5. Да им било покриено едното око како пирати 6. За Баерн да играле само 9 играчи ама од старите, тие од екипата од 1974 7. Головите на противниците да се бројат дупло 8. Да нема офсајд за противниците 9. На секои 15 мин од играта да излегува по еден играч од Баерн 10. И повеќе пенали за противниците
Навивачки низ Скопје, кажете каде можам да најдам дрес од Баерн, би сакала оригинал, ама може и копија. Дечко ми ги има црвениот со бели риги и белиот со црни риги, ама мислам дека и други бои имаа од тимот, барем колку што сум видела на утакмиците што сум ги гледала со него. Не сум ич по спортов, така да ако може некоја да ме упати.