Ај со среќа нека ни се новиве засилувања, голманчево и овој Даглас Коста што го живцираше Рибери на првиот меч со Шахтјор Ќе јаде сигурно некоја заушка од него за добредојде
Управата прави катастрофални грешки од ко си замина Ули Тие му дозволуваат на Гвардиола да си прави што сака, не сакам ни да помислам што ќе биде сезонава, ова дефинитивно ќе влијае на хармонијата во тимот А конкретно за Басти друг ден ќе искоментирам, не можам денес, душава ме боли
Левандовски збесна..ама многу го налутија..кога се лути тој дава голови,...ако нека се множат Срцушка
На големо се пишува по весниците дека веќе бил потпишан договор со Анчелоти Наводно после саботнава утакмица ќе се објавело што одлучил Пеп. Што е до мене би му ја испеала Иди слободно ако си решио...
Sky Italia are reporting that Ancelotti to Bayern Munich is done. Official announcement expected within 24 hours.
Лам пак повреда закачил на тренинг Ги набрка докторите па сега пак истото се случува, значи тој е крив. Најискрено се надевам дека ќе си замине ова човечиште