Шурле да не беше .!. со ќе дадеа гол ( извинете на изразов ама многу сум изнервирана) да беше Швајни, тешко дека Шурле ќе поминеше
^^ Знаевв, знаевв не се откажааа, знаев дека ќе успеаат, конечно и нив да им се посреќи, фала му на господ ми ги послуша молитвите ајдееееееее
Баерн е прогласен за најдобар клуб во Европа за 2013 Ми иде да си ја урамам сликава, и на ѕид да ја закачам
Растуррр Шалке 0-4 Баерн е ваква игра се бара Швајни д бест Ноер и Рибери ќе да се повредени малце, ама се надевам не е сериозно
^ Можеби нема да прифати, ќе видиме Баерн 1- 0 Волзбург Се очекуваа повеќе голови, ама па не се очекуваше дека Волзбург олку јако ќе се држат
Штом изгледа дефинитивно Левандовски ќе иде во Баерн би требало Манџукиќ да прифати, освен ако му се седи на клупа Инаку овој Гвардиола стварно многу ме нервира, убаво рече коментаторот денес, го уништи духот на Баерн. Очигледно не им одговара оваа игра, тешко се навикнуваат. Вистина победуваат, ама не е се само до победата. Се мачат луѓето, играта веќе не е за гледање. Сељак. Ако преферира мочана игра што не си остана во Барселона И да не заборавам, што се однесува на Швајни, освен сам ако сака да си замине, инаку ако го продадат, мислам дека Гвардиола и компанија ќе бидат обесени на МариенПлац Навивачите ќе збеснат. А и ја не навивам више за Баерн ако го избркаат Швајни