Ман.Сити 1-3 Баерн Јас мислам дека одлично изиграа овојпат, се надевам ќе продолжат со вакво темпо Мислам Боатенг немаше потреба да направи за црвен картон ама ајде...
Убаво си направи Боатенг, инаку ќе беше гол Немамр гајле, имаме соодветни замени за секој играч, нема да ни фали на една утакмица
^ Да, ќе смисли нешто Пеп Веројатно Киркхов ќе игра место него,ќе видиме Сликава морав да ја споделам, убаво ме насмеа
Левандовски : „Во јануари ќе можам да потпишам преддоговор со нов клуб, но никогаш не сум рекол дека тоа ќе биде Баерн. Знам дека тоа е еден од заинтересираните тимови, но има голем број врвни екипи што сакаат да ме доведат во своите редови. Не сум ниту близу до донесување на одлука, но дефинитивно би сакал еден ден да заиграм во Премиер-лигата, тоа би било фантастично искуство за мене. Лани имав можност да се сретнам со Алекс Фергусон, но во ниту еден момент не разговаравме за евентуален трансфер Значи можда нема да дојде во Баерн јас си мислев дека сигурно ќе дојде, ама ете изгледа се премислил
Губат од Херта 1-0 За малце на Ноер уште еден гол, среќа пречка, срцево ми искочи Има време, ќе ги среди Пеп на полувреме.
Имаат лесен распоред Ќе поминат групите А Домашно ќе се гледа директниот дуел со Борусија , вака на киксови тешко бидејќи и двете екипи се јаки и се држат со 1 поен разлика . А купот не ми се многу сигурни , али сепак Баерн си е Баерн , очекувам барем 3 трофеја оваа сезона , ( купот на Германија , Домашна , светско )
BAERRRRRRRRRRRRRRRRRNNNN BRAVO , LELE mislev ke me sjebat na livce U 90 MIN PENAL SO STIL BRAVO !!!! 1&3+ BRAVOOOO