море добра-недобра Тој Венгер има да знај дека има крај и точка! Арсен Венгер од секогаш сум го викала настинатиот-причина?Па секогаш ми е црвен во носот,ама од кога почнаа поубо да играат Арсенал со победи 300 чуда,не му е носот повеќе црвен...и да сакам не можам настинат да го викам сега
Милина.... Инаку баш мило ми падна за Данте ... кога даде голот кутриот незнаеше више што да прави од среќа...
Ноер бе! Риберииииииииииииии! Изгледа Роналдо ќе ја дочека златната топка на сон,следен пат нема да можи...кутриот в пензија ќе затера
Баш ми е мило за Ноер, си заслужи човекот.. А за Златнава топка.. мислам дека Роналдо ќе ја земе.. ич ко неќам човеков..ама јак беше.. мислам дека најголеми шанси има он.. Ај ќе видиме..
Al-Merrikh SC 0 - 2 FC Bayern ( пријателска) Интересна утакмица.. баш ми е мило што Гвардиола им даде шанса да проиграат на некои помлади. Green (35'), Pizarro (53')
Првиот Q&A направија на Официјалната страна на Баерн на фејзбук, и Ноер одговараше и јас го пропуштиив.. Ајде кога ќе одговара Швајни тука ќе сум, тоа не пропуштам.. https://www.facebook.com/FCBayern/posts/817962411553785 Иначе Себастијан Роде ќе ни дошол летово во Баерн.. :geek: а Гвардиола сакал и Мата да го донесе..
Па читав нешто и понуда на Валдес му пратил.. ако прифател Валдес, Ноер пак ќе си бил прв голман, а Валдес меѓу резервите.... по мое поубаво му е да не доаѓа во Баерн..