Today is the day.. :geek: Јас си го сменив мислењето за Роналдо, ако гледаме за последниве месеци тогаш заслужува да освои, ама за цела година е ова бре. Рибери имаше повеќе тимски и инвидуални успеси, 5 титули со Баерн, најдобар играч во Европа за 2013.. што треба повеќе ? ама ајде ќе видиме вечер што ќе биде.. Сега баш играат Баерн пријателска.. Al Kuwait 0-0 Bayern засега. Еве ги : http://www.stream2u.eu/watch/34181/1/Fr ... nchen.html Рибери: „Не би било логично да не ја освојам Златната топка. Не знам што повеќе би требало да направам, освоив се со Баерн и бев клучен дел од тимот!“ Јас искрено се надевам дека он ќе ја земе..
Red bull salzburg 3-0 Bayern ( prijatelska )... Ne ocekuvav deka ke e vaka..se nadevav deka ke se vratat vo forma, deka ke dadat barem eden gol, ama ete.... * denes na Gvardiola mu e rodenden, neka mu e sreken.
абе ни на малиот прст никој во Бундес лигата не може да му се фати на Баварците..па уште дека го имаат Пепи...мхм мхм мхм
Спојлер OHHHHHHH MIGHTY WHALE OF BAVARIAAAA…. KEEEP CAREFUL AND WATCH OUR TEAMS’ DEFENSSEEEEEE… CAAAAUSEE IF YOU FALL DOWN AND FUCK THIS UUUUUUPPPP… YOU WILL BE THE WORLD’S BIGGEST JOOOOKEEEEEEEE…. Our lord and savior, we ask of you, as your biggest task of the year, to keep these fools in line and organize that beautiful attack and passing rate. WE ASK OF YOUR GREAT HANDS TO KEEP US SAFE FROM CORNERS, PENALTIES, COUNTER ATTACKS ETC. WE ASK OF YOU TO HELP GUIDE US THROUGHOUT THIS PAINFUL AND SCARY ROAD, WITH YOUR MARVELOUS VOICE AND BEAUTIFUL SELF. LORD AND SAVIOR, BE THE ONE THAT WILL SHRED THE EMIRATES DOWN. LET US WIN AND NOT FUCK UP BC I STG I WILL STAB ALL OF THEM. AMEN. Се послав.. Ајде со среќа нека им е вечер, да се надеваме дека нема да зафркнат нешто.
ТО БЕЕЕЕЕ МУЦИЊА! ПОБЕДИЈА БАЕРН! Изгуби настинатиот(арсен венгер така го викам дека тро црвен е во носот )
Немаше потреба од црвениот али ајде Озил да го ставеше пеналот друго ќе беше, токмак Туку Милер почнува да ми станува еден од најомилените играчи од Баерн, со еден потег знае да реши утакмица иако навидум не е некое играчиште Опасен е И Рибери фали многу, мислам дека повеќе голчиња ќе имаше. А за Ноер и нормално препознатливите голчиња на Крос од далечина
Морам да го прокоментирам судијата! Значи 2 картони во рок од 5 минути, од кои 1 црвен кој не требаше да го даде, ги подели ко божем парчиња торта се. И криво ми е што Алаба не даде гол од слободна, дури го утна и голот (добро де, за малку). Се на се, добра игра.
0-4 денес. :geek: Се разигра Милер последниве утакмици многу, опасен е, денес 2 гола нека продолжи така.